Platformă

Disponibil

Regiune

Torment Tides of Numenera Coperta

Te naști căzând din orbită, o nouă minte într-un corp odată ocupat de către un zeu, Changing God, o ființă care a păcălit moartea timp de milenii. Dacă supraviețuiești, vei călători în ce-a de-a Noua Lume (Ninth World), iar aceasta va deveni din ce în ce mai ciudată… și mortală.

 

Cu o serie de companioni străini – ale căror motive și obiective te pot ajuta sau răni – tu trebuie să scapi de o veche creatură, de neoprit numită Sorrow și să îți răspundă la întrebarea care îți definește existența: Cât contează viața cuiva?

 

Torment: Tides of Numenera este succesorul tematic al jocului Planescape: Torment, unul dintre cele mai aclamate și iubite jocuri de tip RPG din toate timpurile. Torment: Tides de Numenera este un joc RPG, single player, izometric, condus de poveste narativă stabilită în universul Numenera, conceput de Monte Cook, și adus la tine de echipa din spatele titlurilor precum Planescape: Torment și mult premiatului Wasteland 2.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– O poveste complexă, tematică, satisfăcătoare – Bazele filosofice ale jocului Torment îl conduc, atât mecanic cât și narativ. Cuvintele, alegerile și acțiunile tale sunt armele tale principale

– O lume deosebită de oricare alta – Călătorește în întreaga suprafață a Lumii a Noua (Ninth World) într-un decor fantastic, originale, cu efecte vizuale uimitoare, elemente imprevizibile ce pot a utiliza în și în afara lupții, și fapte uimitoare de magie. Realizat cu ajutorul tehnologiei utilizată în premiatul titlu Pillars of Eternity de către Obsidian Entertainment, povestea Numenera scrisă de Monte Cook, oferă minuni infinite și locații pline de imaginație imposibilă ce te așteaptă pe tine să le explorezi.

– O poveste personală, bogată – Bine gândită și condusă de caractere, povestea este epică dar și profund personală, cu personaje netradiționale și companioni ale căror motivații și dorințe modelează acțiunile lor pe tot parcursul jocului

– Reactivitate, rejucabilitat și Tides – Alegerile tale contează, și moralitatea în lumea din Ninth World nu este o simplă chestiune de „bine” și „greșit”. Tu vei decide soarta celor din jurul tău, și caractere vor reacționa la deciziile și reputația ta. Rezultatul este o experiență de joc profund rejucabilă, care apare în mod natural din acțiunile tale pe tot parcursul jocului.

– O nouă interpretare a luptei – Folosind sistemul Crisis, lupta este mai mult decât contactul direct cu inamcii tăi. Planifică-ți drum prin scenarii și tactici care combină luptele cu puzzle-uri de mediu, interacțiune socială, stealth și multe altele.

Torment: Tides of Numenera se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera

Dată lansare

28 Februarie 2017

Platformă

Mac PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

inXile entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Torment: Tides of Numenera”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.