Evaluat la 9.5 din 10 bazat pe 4 recenzii (4 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 4 - Evaluare:
Titanfall 2 PC Box Art Coperta

Cheamă-ți uriașul Titan și pregătește-te pentru o experiență de luptă first-person intensă în Titanfall 2!

 

Cel de-al doilea joc al seriei introduce o nouă campanie single player, unde vei putea descoperi legătura unică între pilot și Titan. Croiește-ți drumul printr-o experiență mult inovatoare și mai intensă multiplayer – ce oferă 6 noi titani, abilități mortale pentru pilot, opțiuni de personalizare extinse, hărți noi, moduri, și multe altele.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Experimentează o poveste captivantă single player – Titanfall 2 oferă o campanie single-player plină de acțiune și schimbări de situație inventive. Joacă ca un pușcaș blocaț în spatele liniilor inamice, care se întâlnește cu un Titan veteran de clasă Vanguard. Cei doi trebuie să lucreze împreună pentru a încheie o misiune pe care nu trebuiau niciodată să o ducă până la capăt.

Bucurăte de acțiunea multiplayer minunată – Cel de-al doilea joc conferă gamerilor o experiență de luptă multiplayer îndrăgită. Ia parte la acțiune printr-o experiență first-person superioară, cu mai mulți titani, mai multe abilități și tehnologii mai ucigătoare. Participă la lupte intense și diferețiază-te de restul jucătorilor cu noi opțiuni de personalizare pentru Pilot și Titan!

Alatură-te prietenilor tăi în haos – Totul e mai bine alături de prietenii – inclusiv noul război de frontieră. Titanfall 2 introduce rețele, componenta socială pentru joc care face ca confruntările pline de acțiune și momente explozive mult mai ușor și distractive alături de prieteni vechi și noi, într-un mod mai rapid și ușor. Indiferent dacă prefi jocul social sau competitiv, vei putea crea propria rețea sau vei putea să te alături rețelei perfectă pentru tine și echipa ta.

Vezi toate produsele din seria
Titanfall
Titanfall 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Titanfall 2

Titanfall 2

Dată lansare

28 Octombrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Respawn Entertainment

4 recenzii pentru Titanfall 2

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
  Chiar daca m-am speriat de Titanfall 2 lansandu-se in acelasi timp cu multe alte titluri iar Titanfall 1 nu a fost exact cum ma asteptam dar noul joc construieste si rectifica multe probleme ale primului. Chiar este mult mult mai ok, mai ales optiunile de personalizare. Chiar imi place si l-am primit si repede pe e-mail. Nu am avut probleme cu activarea codului pe Origin. Multumesc!
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Un joc extraordinar, la fel de bun ca originalul titlu. In multiplayer nu ai cum sa te plictisesti asa ca recomand. Am primit codul foarte rapid.
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Il asteptam cu interes si aici. Am ramas cu o impresie buna dupa primul titlu.
 4. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Am jucat foarte mult originalul titlu, in multiplayer chiar am rupt cu prietenii. Asteptam cu nerabdare noul titlu.

Revizuiți “Titanfall 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.