Evaluat la 9 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Thief Coperta

Garrett, cel mai bun hoț, iese din ascunzătoare lui mult secretă în orașul periculos, plin de inamici, precum Baronul Watch ce își lărgește influența, dar în același timp comite atrocități ce preschimbă populația în lași, în oameni care trăiesc cu frica că în orice moment pot fi uciși de oamenii baronului. Garrett se poate încrede doar în sine și în abilitățile lui. Chiar și bogații care sunt păziți de zeci de ostași nu sunt în siguranță.

 

Într-un moment tumultuos, o revoltă cuprinde orașul, iar Garrett va fi forțat să aleagă o parte. Condus de Orion, vocea poporului și a orășenilor torturați, va face orice casă scape lumea de planurile maniacale ale Baronului. Revoluția este inevitabilă, iar dacă Garett nu se va implica, întregul oraș va fi decimat din interior.

Thief dispune de mai multe versiuni

Ediția Master Thief include:

– Jocul Thief
– Carte ce prezintă conceptele jocului în format digital ce este prezentată în meniul de start al jocului
– Revista Digitală – Înscrie-te sau autentifică-te pe https://digital.darkhorse.com/thief și folosește serialul atașat jocului tău
– Opportunist Booster Pack
– Muzica din joc în format digital – Folosește-și serialul http://www.sumthing.com/thiefredeem/ pentru a obține access la muzica jocului. Apoi bucurăte de ea în meniul Extras.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Devino Garrett, cel mai bun hoț: Chiar și cele mai inaccesibile încăperi devin acum doar simple provocări, devino Garrett și folosește-te de un set impresionant de abilități pentru a deschide orice lacăt ce îți stă în față.

– Orașul este la cheremul tău – Explorează orașul tumultuos și bolnav, de la aleile abandonate la înălțimile clădirilor impunătoare. Strecoară-te în orice locuință, de la mici căsuțe la palate, pline de gărzi și capcane.

– Alege-ți propria abordare – Folosește-te de abilitățile dar și de echipamentul lui Garrett, astfel vei putea să îți dobori inamicii din apropiere prin bâta multi funcțională, trage cu unul din arcurile ce îți stau la dispoziție sau chiar mânuiește elementele din jur pentru a-ți păcălii inamicii.

– Devino unul cu lumea – Grație sistemului de grafica și audio împreună cu mediul interactiv te vor face să crezi că ești un cetățean prezent în lumea nemiloasă a jocului.

Thief se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Thief

Thief

Dată lansare

25 Februarie 2014

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Eidos Interactive

2 recenzii pentru Thief

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Destul de bine realizat, dar se putea mai bine desigur. Pot spune ca se apropie de original in gameplay.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Superb, de cand il asteptam. Va multumesc pentru ca m-ati ascultat si l-ati adus.

Revizuiți “Thief”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.