Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
theHunter Call of the Wild PC Box Art Coperta

theHunter: Call of the Wild oferă cea mai captivantă experiență de vânătoare creată vreodată. Pățețte într-o lume frumoasă open world plină de viață, de la cerbi maiestuoși și bizoni care inspiră teamă și respect, până la păsări nenumărate, creaturi și insectele din sălbăticie.

 

Fiecare bucățică din cele 130 de km pătrați este realizat folosind Apex, tehnologia de construcție mult premiată, creată pe parcursul unui deceniu de dezvoltarea jocuri de acțiune explozive. În plus față de bogată experiența singleplayer, theHunter: Call of the Wild oferă opțiuni multiplayer unice – coperative și competitive – pentru până la 8 jucători. Împărtășește experiența de vânătoare supremă, și câștigă dreptul de a te numi cel mai bun.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O adevărată experiență de vânătoare modernă – Oferind o lume plină de viață și impresionantă grafic, theHunter Call of the Wild introduce jucătorul într-o experiență complexă ce reușește cu succes să recreeze comportamentul creaturilor și scenarii realiste pe care orice vânător profesionist le-a trăit cel puțin o dată
  • Explorează o vastă lume open world – 130 de kilomoterii pătrați cu diferite tipuri de teren și scenarii îți stau la dispoziție. Vasta lume din joc este separată în districte și rezervații, fiecare oferind misiuni, întâmplări și creaturi unice.
  • Un joc construit într-o decadă – theHunter: Call of the Wild este evoluția clasicului joc theHunter care a reușit să adune jucători din toată lumea. Împreună cu creatorii jocului Just Cause, renumiți pentru motorul lor extrem de permisiv, theHunter: Call of the Wild aduce toate inovațiile motorului Apex în lumea sălbatică și bogată din theHunter.
  • Devino un vânător și stabilește-ți propriile obiective – Achiziționează și folosește o gamă variată de arme, echipamente și gadget-uri care te vor aduce cu atât mai aproape de premiul ce mare. Dezvoltă-ți caracterul și învată noi secrete folosind sistemul intuitiv și inteligent de asistare. Profesionist sau începător, experiența theHunter: Call of the Wild nu are limite.
  • Fi cel mai bun și laudă-te cu asta – În afară de experiența bogată din singleplayer, jocul oferă opțiuni multiplayer unice. Vânează împreună cu 7 prieteni sau alți jucători din întreaga lume în moduri coperative și competitive. Vânătoarea este mult mai interesantă și antrenantă atunci când concurezi cu prietenii așadar devino cel mai bun iar premile vor crește. Cu un joc construit în jurul comunității, theHunter: Call of the Wild va fi actualizat și adaptat în jurul comunității, astfel cel mai bun joc de vânătoare va deveni și mai bun.
theHunter: Call of the Wild se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, theHunter: Call of the Wild poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild

Dată lansare

16 Februarie 2017

Platformă

PC

Gen

Shooter

Producator

Expansive Worlds

1 recenzie pentru theHunter: Call of the Wild

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Un joc de vanatoare ce are de toate. Atmosfera superba, grafica realista, animatii fluide si naturale pentru animale si altele. Echipa Digital Games a livrat in aceeasi zi pe email codul, felicitari.

Revizuiți “theHunter: Call of the Wild”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.