Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

The Witcher 2 Assassins of Kings Coperta

Geralt din Rivia revine în al doilea joc The Witcher, ca vânător de monștrii. Implicat în războiul care a cuprins Temeria, Geralt a ajutat la înfrângerea revoltei Ordinului Flaming Rose. După aceea a salvat regele Foltest atunci când monarhul a fost atacat de un asasin care părea a fi Witcher.

 

Acum el continuă să slujească și să își protejeze regele în speranța că Foltest poate aduce în cele din urmă page în regat. Ultimil etrupe ale Ordinului s-au predat armatei, și mai rămâne o singură sarcină. Aceeea de a cuceri cetatea baronesei La Vallete. La o lună după încercarea de asasinare, armata lui Follest este pregătită pentru un ultim asediu.

 

Rămânând alături de armată, Geralt este încă aflat în imposibilitatea de a începe căutarea lui de a descoperi originea misterioasă a asasinului.

 

Folosing un motor nou, ultra-modern numit REDengine, The Witcher 2 prezintă o grafică pitorească, precum și mecanici de joc inteligente care îl fac pe jucător să se transpună într-o lume plină de viață și plauzibilă ca nici alta.

 

Creând noi standarde pentru jocurile non-lineare realiste, Witcher 2 ne descroie o poveste mult mai matură și complexă care îl face unu din cel mai unic și bine realizat RPG creat vreodată.

 

Jocul reușește, pe lângă povestea epică, un sistem de luptă fluid care combină într-un mod incomparabil adângimea tactică cu acțiunea dinamică.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
The Witcher
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition nu este în stocul nostru! Jocul poate apărea oricând.
Vezi ghidul de activare pe GOG

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2: Assassins of Kings

Dată lansare

17 Mai 2011

Platformă

Mac PC Xbox 360

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.