Evaluat la 8 din 10 pe baza evaluării a 2 clienți (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
The Vanishing of Ethan Carter PC Box Art Coperta

The Vanishing of Ethan Carter este un joc first-person, care este condus de povestea misterioasă și care se concentrează în întregime pe explorare și descoperire. Acesta nu conține nici un element luptă sau de explozii de orice fel.

 

Vei intra în pielea lui Paul Prospero, un detectiv oculte care primește o scrisoare tulburătoare de la Ethan Carter. Dându-și seama că băiatul este în mare pericol, Pavel ajunge acasă la Ethan în regiunea Red Creek Valley, unde lucrurile se dovedesc a fi chiar mai rele decât acesta și-a imaginat. Ethan a dispărut în urma unei crime brutale, însă Pavel descoperă rapid că aceasta s-ar putea să nu fie singura crimă locală ce merită să fie analizată.

 

Inspirat de ficțiunea ciudată (și alte povestiri ale macabrului) de la începutul secolului al XX-lea, The Vanishing of Ethan Carter își propune să evolueze în mod semnificativ modul de spunere a poveștilor în jocuri printr-o expunere captivantă. În timp ce acesta dispune de un detectiv particular și destul de multe provocări mentale, The Vanishing of Ethan Carter nu este un joc plin de puzzle-uri. Obiectivul dezvoltatorilor este atmosfera, starea de spirit și umanitatea esențială în prezentarea caracterelor.

 

Cu toate acestea, descoperirile nu vor veni de la sine, sau fără ajutorul jucătorului. Folosind ambele abilități ale lui Paul, acelea de a comunica cu morții și puterea deducției vei descoperi misterul din spatele unui drum pavat cu cadavre, sursa unei forțe antice întunecate ce stă ascunsă în Red Creek Valley, și soarta unui băiat ce a dispărut.

Achiziționarea acestui produs oferă nu doar unul, ci două jocuri:
- The Vanishing of Ethan Carter - versiunea originală
- The Vanishing of Ethan Carter Redux - versiunea remasterizată în Unreal Engine 4

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Explorează și interacționează cu lumea frumoasă însă de rău augur din Red Creek Valley, care a fost creată cu ajutorul tehnologiei revoluționare în fotogrammetrie, care permite conceperea mediilor fotorealiste.
 • Comunică cu morții și descoperă cum aceștia au murit, în scopul de a aduna indicii care vă vor ajuta să puneți cap la cap adevărul din spatele dispariția lui Ethan – și soarta familiei sale.
 • Experiența, într-o manieră non-lineară, o poveste care combină plăcerea de a fi un detectiv particular și ficțiunea de groază, toate inspirat de scriitori, cum ar fi Raymond Chandler, Algernon Blackwood, Ștefan Grabinski, și H. P. Lovecraft.
 • Efectuează investigații așa cum vrei și în propriul ritm. Cu toate că există câteva momente înfricoșătoare în joc, jucătorii nu vor avea nevoie de sedative. Jocul este mai puțin despre teroare și mai mult despre nesiguranță.
The Vanishing of Ethan Carter se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Vezi pagina principală a jocului The Vanishing of Ethan Carter

The Vanishing of Ethan Carter
Inspirat din poveștile de ficțiune ciudate și alte povești macabre ale secolului 20, The Vanishing of Ethan Carter este un joc de aventură ce are ca scop să cufunde jucătorul în povestea acestuia. Ca un detectiv cu puterea supranaturală de a vizualiza scenele crimelor, vei investiga răpirea unui tânăr băiat, în speranță că-l vei salva […]

Dată lansare

26 Septembrie 2014

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

2 recenzii pentru The Vanishing of Ethan Carter

 1. valericagamanfor4fun@yahoo.com
  (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  Foarte frumos jocul, insa nu este plin de actiune cum ma asteptam. Mai multa deductie si descoperiri interesante. Versiunea in Unreal Engine 4 arata uimitor
 2. styl3s

  styl3s

  Level 34 - 2654

  alin.ionut_16@yahoo.com
  (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  L-am jucat acum ceva timp si il recomand cu mare caldura.

Revizuiți “The Vanishing of Ethan Carter”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.