Evaluat la 2 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

,

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 2 - Evaluare:
the-sims-4-city-living-box-art

Oare Sims-ii tăi doresc să părăsească suburbiile? Îndeplinește-le visele în diversul oraș San Myshuno, unde aceștia pot descoperi cartierele interesante, muta într-un apartament nou, participa la festivaluri distractive și multe altele.

 

În The Sims 4 City Living Sims-ii tăi pot experimenta bucuriile și provocările de a fi foarte aproape de alți Sims-i. Muncește și câștigă-ți banii în timp ce Sims-i tăi abordează noi cariere metropolitane!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Explorează orașul plin de viață, San Myshuno – Acest oraș dens populat are suficiente cartiere unice pentru a da o mulțime de motive Sims-ilor pentru a îl explora. Fi creativ în Arts Quarter sau cântă așa cum vrei în Karaoke Bar în Fashion District. Du-te la Spice Market pentru a juca baschet sau învită câțiva prieteni să joace jocuri video după o zi lungă la birou în Uptown.

– Descoperă festivalurile culturale pline de viață – Festivalurile sunt oportunități excelente pentru a îi îmbogăți cu cultură pe Sims-i tăi. Lasă-i să se uite la artiști de stradă, introduce-i în concursuri și ajută-i să întâlnească o gamă largă de oameni de toate felurile. Participă la provocarea Curry la Festivalul Spice sau bucură-te de artificiile de lumină în timp ce ai o întâlnire fierbinte la Festivalul Romance.

– Trăiesc în locuințe și să se apropie cu vecinii – O mulțime de vecini noi înseamnă tot felul de oportunități pentru relații, atât bune și rele. Sims-ii tăi și-ar putea face un nou cel mai bun prieten sau se pot îndrăgosti, apoi dezbate dacă să le ofere cheia de la casă. Și cum rămâne cu vecinii zgomotoși și partidele lor de dans care se desfășoară noaptea târziu? Va trebui să decizi cum să te ocupi de ele – în cazul în care nu-i poți opri, poate că ar trebui să li te alături.

– Muncește și progresează, deblocând acces la noi posibilități – Alegerea apartamentului potrivit pentru Sims-ii tăi poate fi o provocare. Vei avea nevoie să balansezi farmecul primului apartament cu unele posibile obstacole, cum ar fi gândaci, țevi neetanșe sau probleme electrice. Ajută-i pe Sims-ii tăi să progreseze în carieră, să câștige bani să pot chiar locui într-un Skyscraper Penthouse, cu vederi panoramice și chiar și o toaletă vorbitoare!

– Abordează noi cariere metropolitane – Există tot felul de noi oportunități în oraș, așa că asigură-te că Sims-i tăi vor profita de ele. Ca politician, Sims-ii tăi pot face discursuri dramatice în timp ce luptă pentru o cauză bună. Poate că ar prefera o carieră mai rafinată ca critic alimentar sau de artă. Sau ar putea inspira masele lucrând Social Media.

The Sims 4: City Living se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

The Sims 4: City Living

The Sims 4: City Living

Dată lansare

3 Noiembrie 2016

Platformă

Mac PC

Gen

Simulator

Producator

Maxis Software

1 recenzie pentru The Sims 4: City Living

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 2 din 10
    Cu riscul de a scrie degeaba si dupa acest mesaj sa fie sters vreau sa va spun ca nu-i korect sa nu comunicati pe pagina de unde se poate cumpara acest joc ca este o extensie si nu merge daca nu ai deja SIMS4 de baza....in rest tot OK
    • Buna ziua, multumim ca ati revenit pe site si ati lasat acest mesaj, inseamna enorm pentru noi. In pagina produsului regasiti chiar sus in stanga mentiunea: DLC Necesită jocul de bază, iar un pic mai jos apare Cumpara si The Sims 4, un link ce facea referire la jocul de baza. Daca nu sunteti sigur de un produs sau aveti nelamuriri, contactati-ne telefonic sau prin e-mail, incercam pe cat posibil sa raspundem repede si sa va oferim raspunsuri clare si concrete. Ne cerem scuze pentru nemultumirile cauzate.

Revizuiți “The Sims 4: City Living”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.