Platformă

,

Disponibil

Regiune

The Sims 3 PC Box Art Coperta

Joaca-te cu viață. Crează viețile pe care le-ai dorit dintotdeauna!

 

Ești gata să trăiești o viață mai creativă și mai liberă? În The Sims 3, îți poți îndeplinii fanteziile și poți creea propria ta lume ideală. Începe cu propriul Sims, personalizează fiecare formă, culoare și personalitate până când vei obține persoana pe care o dorești. Construiește și personalizează propria ta casă de vis, fără limite. Plasează. rotește, mută mobila și pereți așa cum vrei.

 

Odată ce „munca grea” este terminată, este timpul să devi un mentor. Ghidează-ți propriul Sim prin viața, dezvoltându-i cunoștințele și abilitățile, ajută-l să își aleagă o carieră, să descopere iubirea, și să își urmărească visele și dorințele. Petrece timp cu prietenii și familia ta care este la fel de importantă ca și acumularea de cunoștințe.

 

Du lucrurile la următorul nivel și înregistrează filme de aventuri alături de Simși tăi, și împărtășește-le cu comunitatea care este în continuă creștere și înfloritoare. Cu un catalog foarte mare de pachete de expansiune și obiecte distractive ce pot fi descoperi, nu există nici o limită la posibilitățile care te așteaptă. Totul începe aici; aventura așteaptă!

The Sims 3 dispune de mai multe versiuni

The Sims 3: Starter Pack include:

– Jocul The Sims 3
– Expansiunea The Sims 3: Late Night Expansion Pack
– Expansiunea High-End Loft Stuff Pack

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Perzonalizează-ți propriul Sims – Alege și combină o gamă variată de trăsături faciale și tipuri de corpuri pentru a arăta așa cum vrei. Ofer-i Sims-ului personalitate și ajută-l să își îndeplinească visele.
  • Decorează așa cum vrei – Oferind vaste opțiuni de design, Sims 3 îți permite să îți construiești locuința așa cum vrei. Folosește-te de unghiurile ciudate, concepe munți de obiecte, și aplică propriul tip de design material pe pereți și podele
  • Explorează lumea înconjurătoare – The Sims 3 nu se mai limitează doar la casa ta și regiunea mică din jurul tău, ci îți permite să explorezi cartierul pentru prima oară. Fă parte dintr-o comunitate online masivă!

Cumpără și un expansion pentru The Sims 3

The Sims 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

The Sims 3

The Sims 3

Dată lansare

5 Iunie 2009

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Simulator

Producator

Maxis Software

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “The Sims 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.