Uneori Sims-ii tăi simt nevoia de o schimbare de peisaj. O excursie pe ocean ar putea fi exact ceea ce medicul a recomandat! Descoperă lumea și navighează într-un număr de bărci personalizabile, sau aruncă-te cu capul în marele ocean albastru pentru o pauză răcoritoare.

 

Pentru o ședere mai lungă, Sims-ii tăi pot construi și personaliza o casă chiar pe plajă. Sims-ii vor aprecia libertatea unei case pe apă, care le permite să exploreze lumea din confortul casei.

 

Cu numărul turiștilor care vizitează regiunea în creștere, există o oportunitate de afaceri aici pentru un Sim întreprinzător. Construiește stațiunea perfectă și fă-o sa fie destul de profitabilă, fie concentrându-se pe familii sau persoane singure. Relaxându-se la soare sau gândindu-se la bani, Sims-ii tăi pot alege modul în care să utilizeze această Insulă Paradis.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Specii exotice: Orașul Isla Paradiso este casa unei creaturi mitice, pe jumătate om, jumătate pește, denumită Merfolk. Un Sim poate deveni această creatură cu dieta adecvata. S-ar putea să fi vizitat chiar și de o creatură terifiantă, Kraken, teroarea celor șapte mări!
  • Insule ascunse: Plictisit de insulele disponibile? Dacă ești norocos si persistent, Sims-ii tăi vor descoperi harta subacvatică care duc la noi mase de teren ce așteaptă să fie explorate.
  • Devino un Salvamar: Daca Sim-ul tău are un complex de erou, atunci noua cariera Salvamar se va potrivi perfect. Salvează de la înec alți Simsi-ii și stai mândru în glorie!
The Sims 3: Island Paradise se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

The Sims 3: Island Paradise

The Sims 3: Island Paradise

Dată lansare

25 Iunie 2013

Platformă

PC

Gen

Arcade

Producator

Electronic Arts

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “The Sims 3: Island Paradise”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.