Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
The Saboteur Coperta

Pandemic Studios te invită să experimentezi experiența inedită open-world  de acțiune, aventură din The Saboteur.

 

Răzbunăă pierderea celor dragi în timp ce îți vânezi inamicii în Parisul ocupat de Naziști. Luptă, cațărăte, și traversează această lume unică pentru a distruge viețile celor care ți-au luat totul. Pentru prima oară într-un joc video, intră în lumea ruptă, murdară a unui sabotor care trăiește în anii 1940 și descoperă un Paris stilizat, unde femeile sunt sexy, misiunile sunt epice, iar răzbunarea este satisfăcătoare.

 

Bine ai venit în Parisul complet ocupat de naziști, o lume unică open-world în care ești un sabotor. Devino Sean Devlin, un mecanic de curse irlandez dur care caută să se răzbune pe un ofițer nazist, care i-a luat totul. Acum, este timpul ca acesta sa plătească iar cu ajutorul rezistenței franceze, serviciile de inteligență britanice, un arsenal de arme, propria inteligență și musșhi, Sean trebuie să se razbune pe cei care i-au distrus viața.

 

Motivat de o dorință de răzbunare și înarmat cu tactici de sabotaj, aruncă în aer zepeline, deraiează trenuri, distruge poduri, tancuri blindate, și construcțiile inamiciilor toate acestea în numele răzbunării, în primul joc de acțiune open-world stabilit în Europa ocupată de naziști.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Primul joc ce prezintă orașul Paris într-o perspectivă Open World: – Urcă în Turnul Eiffel, ochește de pe Catedrala Notre Dame, și luptă corp la corp pe Champs d’Elysee în timp ce îți sabotezi inamicii. Luptă, urcăre, și vânează inamicii prin aleile întunecate, acoperișuri, cae burlești și străzile Orașului Luminilor – locul de joacă perfect pentru The Saboteur.

– Arta sabotajului: Pentru a fi un sabotor desăvârșit rebuie să știi cum și când să ataci fără a fi observat de inamici. Primește informațiile și misiunile de la cluburile subterane și cabarete,  elimină adversarii cu atacuri stealth, măști, distragere și explozibii și folosește-te  de o varietate de arme, automobile, și abilități pentru a sabota operațiile inamice.

– Voința de a lupta: O experiență plină de acțiune și o poveste palpitantă sunt făcute chiar și mai atrăgătore printr-un stil inovator vizual, caractere și de noua tehnologie „Will to Fight”. Experimentează modul în care orașul și acțiunea se schimbă în jurul tău și cum acesta reacționează în urma activităților pe care le duci la îndeplinire, în timp îl eliberezi de opresiunea nazistă și restabilești speranța și grandoarea în Paris.

The Saboteur se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

The Saboteur

The Saboteur

Dată lansare

4 Decembrie 2009

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

Pandemic Studios

1 recenzie pentru The Saboteur

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Super joc se aseamana cu mafia 2 foarte mult merita jucat grafica foarte buna gameplay de calitate misiuni usoare

Revizuiți “The Saboteur”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.