Platformă

Disponibil

Gen

,

Regiune

Cooperativ

,

The Lord of the Rings War in the North Coperta

În Lord of the Rings: War in the North, jucătorii sunt invitați să-și asume rolul a trei războinici curajoși, încă necunoscuți între conflictele din Middle Earth, dar cu potențial de a pune capăt vărsării de sânge din nordul continentului.

 

Jocul adoptă perspectiva third-person și cufundă jucători într-o acțiune clară. Controlul asupra personajelelor este liber, și există o alegere între un om (arcaș) un elf (vindecător / vrăjitor) sau un dwarf (războinic).

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

-Modul independent de co-op online permite ca până la trei jucători să joace împreună. Jucatorii pot alege din cele trei rase disponibile – oameni, elfi sau dwarf – abilitățile fiecărui si modul in care acestea se amesteca impreuna vor determina succesul fiecărei misiuni.
– Luptă brutală într-un întunecat și periculos Middle Earth – Acesta este primul joc din seria „Lord of the Rings”, care prezintă luptele într-un stil fide filmelor și în cărților din această saga
– Exploreaza meleaguri niciodată văzut înainte, joacă un rol esențial pentru a schimba soarta tărâmului
– Puterea lui Beleram – Frăția poate folosi puternicul vultur Beleram in timpul luptelor. Acesta va declanșa atacuri brutale asupra inamicului sau prin furnizarea de informații vitale, care permite jucătorilor să progreseze și să se dezvolte. În timp ce Beleram va lupta ca al patrulea jucatori membrii trebuie să-l folosească cu precauție sau pot să-l piardă pentru totdeauna.

The Lord of the Rings: War in the North se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

The Lord of the Rings: War in the North

The Lord of the Rings: War in the North

Dată lansare

1 Noiembrie 2011

Platformă

PC, PS3, Xbox 360

Gen

Acțiune, RPG

Gen

Snowblind Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “The Lord of the Rings: War in the North”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.