Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

The Guild 3 PC Box Art Coperta

Ne regăsim în Europa mijlocul anului 1400. Evul Mediu, o dată dominat prin nobili și clerici, se termină și o nouă eră începe: perioada orașelor libere, negoțului și minților libere!
În The Guild 3 vei crea o dinastie, care poate dăinui pentru secole. În timp ce lumea din jurul tău și dinastia se rearanjează din nou și din nou – toate personajele controlat de AI iau propriile lor decizii – va trebuie să îți dovedești abilitățile de negoț, creearea de obiecte artizanale, sociale, politice  și în cele din urmă în politică și în manevrarea persoanelor cu intenții rele.
The Guild 3 este un amestec unic de simulare economică, joc de strategie, simulare a vieții istorice și RPG care se desfășoară în timp real 3D, cu o înregistrare vocală atmosferică, autentică și o coloană sonoră medievală.

Data de lansare pentru The Guild 3 nu a fost dezvăluită oficial. Cel mai probabil titlul se va lansa în trimestrul întâi al anului 2017.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– O lume minunată care arată și se simte în viață, cu ciclu zi și noapte și cele patru anotimpuri Primăvară, Vară, Toamnă și Iarnă, fiecare cu influențele specificele lumii.

– Multe misiuni de poveste oferă ore de joc distractive!

– Experiențe multiplayer cu până la 16 jucători și mult mai multe o dată!

– Cunoscutele și secretele Societăți își fac prezența, de exemplu francmasonii și ghilda alchimiștiilor! Alătură-te unei societăți, sprijină-i pe aceștia pentru ca și ei să te sprijine, primește acces la puterile speciale ale societății și încercă să îți modelezi orașul și întreaga hartă de scenariu în funcție de filozofia societăți tale!

– 12 hărți de scenariu unic, care cuprind una sau mai multe orașe și împrejurimile lor, pe baza unor locațiilor istorice originale din centrul și nordul Europei

– Eitor de scenariu puternic, care îți permit să proiectezi propriile scenarii.

The Guild 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

The Guild 3

The Guild 3

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

PC

Gen

Strategie

Producator

GolemLabs

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “The Guild 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.