Evaluat la 10 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 3 - Evaluare:
The Forest Coperta

The Forest este un joc open world survival horror în care vei construi, explora și supraviețui.

 

Intră într-o lme vie, dinamică și dură. O lume care simulează cu succes condiții meteorologice schimbătoare, plante ce cresc și mor alături de ciclurile interminabile zi/noapte.

 

Sub pământ explorează o vastă rețea de peșteri și lacuri subterane.

 

Jucătorul dispune de o libertate completă și autentică. Taie copacii pentru a construi o cabană, sau pornește un foc pentru a te încălzi. Procură-ți hrana pentru a nu muri de foame, caută și plantează semințe pentru a crește fructe și legume. Construiește-ți un mic adăpost sau un fort impunător și decoreazăl cu lucruri găsite de-alungul insulei. Pune capcane și crează diferite trucuri  pentru a menține un perimetru de siguranță.

 

Rănit în urma unei prăbușiri al avionului în care te aflai alături de fiul tău te trezești pe o insulă sălbatică și pustniică, cel puțin așa se părea. În încercarea de supraviețuire cei descoperi faptul că nu ești singurul pe insulă. Băștinașii nu permit intrușiilor să păteze sanctitatea insulei lor. Cel mai rău lucru despre acești băștinași este că… sunt canibali.

 

Singura modalitate pentru a supraviețuii și a scăpa de pe insulă este aceea de a explora, culege și construi ziua, iar noaptea va trebui să îți păzești adăpostul de către acești băștinași. Folosing capcane fel de fel pentru a rămâne în viață. Luptă sau fugi. Poți de asemenea să te folosești de noapte pentru a scăpa nevătămat, să te furișezi departe de aceștia sau poți să duci lupta 1 la 1 folosindu-te de armele construite de tine. Singura problema este că defapt doar tu ești 1. Inamicii te vor înconjura odată ce vor vedea că le ataci un semen.

 

Decizia este a ta. Misiunea ta este să stai cât mai mult în viață pentru a avea speranța că vreodată un avion sau o barcă va auzi de incident și vor veni să caute supraviețuitori.

 

Până în acel moment va trebui să lupți împotriva foamei, setei, nevoii de adăpost și împotriva băștinașilor. Apropo, am menționat cumva că băștinașii sunt un clan de mutanți genetici?

 

Distracție plăcută.

Galerie de imagini pentru acest produs

The Forest se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

The Forest

The Forest

Dată lansare

30 Mai 2014

Platformă

PC PS4

Gen

Supraviețuire

Producator

SKS Games

3 recenzii pentru The Forest

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Tocmai am cumparat The Forest pentru mine. L-am primit in cateva minute de la plata prin Paypal. Acum o sa il iau si pentru un prieten pentru a juca co-op. Prea tare jocul in co-op.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Merita cu siguranta jocul la pretul asta. Nu am gasit nicaieri mai ieftin. Recomand
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Grafica si structura m-au impresionat de-a dreptul, un sistem unic de crafting foarte interesant. Multumesc.

Revizuiți “The Forest”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.