Evaluat la 10 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

,

Disponibil

Gen

,

Regiune

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Tamriel Unlimited Edition Box Art 2

The Elder Scrolls Online este aduce franciza mult premiată, legendară pentru prima dată într-un mediu online. Cu un sistem de luptă inovator, jocul vă permite să vă concentrați asupra acțiunilor tactice, joaca atât singur cât și în grupuri, nu numai ca de obicei. Folosiți orice armă sau armură în orice moment și personalizați abilitățile dumneavoastră pentru a juca așa cum doriți, în timp ce dezvăluiți misterele Tamriel în căutarea pentru quest-uri eroice. Exploreaza limitele Skyrim, terenurile misterioase ale ținutului Morrowind, Daggerfall și dincolo. Alegerile pe care le faceți și alianțele pe care le alegeți și luptele vor modela destinul și lumea Tamriel.

 

The Elder Scrolls Online vă va duce la aproximativ 1000 de ani înainte de evenimentele din The Elder Scrolls V: Skyrim și sosirea lui Dragonborn, și chiar înainte de apariția lui Tiber Septim, primul împărat al Tamriel. Trei alianțe au apărut pe continent, toate luptă pentru același scop, supremația pe Pământ. În timp ce aceste mari puteri luptă între ele pentru controlul asupra orașului imperial, forțele răului sunt în mișcare pentru a distruge lumea.

The Elder Scrolls Online dispune de mai multe versiuni

The Elder Scrolls Online: Gold Edition include:

– Jocul The Elder Scrolls Online
– DLC-ul Imperial City
– DLC-ul Orsinium
– DLC-ul Thieves Guild
– DLC-ul Dark Brotherhood
– Horse Mount Palomino
– 500 de coroane ce pot fi folosite în magazinul Crown din joc, disponibil doar conturilor noi

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Experiența The Elder Scrolls adusă Online. După 20 de ani de la apariția primului joc din una dintre cele mai bine vandut RPG-uri, seria Elder Scrolls va avea în sfârșit o versiune on-line. Încercați această aventură epică singur sau împreună cu prietenii, membrii ai ghildei, și mii de membri ai alianței. Explorează peșteri si temnițe periculoase, în misiuni de aventura din întreaga Tamriel, șil luptă în bătălii multiplayer de mari dimensiuni, unde câștigătorii colectează prada de război.
Joacă așa cum vrei, cu un sistem de luptă îmbunătățit, să se implice în atacuri strategice masive in timp real. Folosiți toate armele și armura în orice moment, indiferent de ce tip de personaj joci. Dezvoltă stilul propriu cu capabilități extinse de personalizare ale personajului tău și abilitățile specifice.
Lume masivă – Cu noua tehnologie, serverele Mega ESO nu vei mai fi nevoit să alegi un server pentru a juca, deoarece toate serverele sunt conectate. Jocul te va conecta automat cu prietenii, colegii de ghildă, persoanele pe care le-ai întâlnit înainte și cu alții jucători care împărtășesc aceeași opinie. Vino și începe aventura ta!
Salvați Tamriel – Veți întâlni o armată de morți prezentă peste tot în încercarea de a recâștiga ținutului unic. Descopera secretele ascunse ale Tamriel într-un ritm propriu, folosind busola de joc pentru a vă ghida la zonele de interes. Salveaza lumea de relele Prințului Daedric Prince Molag Bal și brațul său drept, Prințul Worm, necromancerul Mannimarco.

Vezi toate produsele din seria
The Elder Scrolls
The Elder Scrolls Online se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

Dată lansare

4 Aprilie 2014

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

MMO RPG

Producator

ZeniMax Online Studios

2 recenzii pentru The Elder Scrolls Online

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Acum l-am cumparat si eu de aici, inca se descarca dar nu imi fac probleme stiu ca e prea tare. Abia astept sa ma joc!
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Atat de multe de facut, inca imi creez caracterul, mai prost cu timpul stau, dar astept cu nerabdare sa intru in el klumea. Pana acuma sunt multumit. Merita.

Revizuiți “The Elder Scrolls Online”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.