Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
The Cave Coperta

The Cave este un joc de aventură conceput de creatorii jocurilor Monkey Island și Maniac Mansion, Ron Gilbert, și Double Fine Productions, studioul premiat pentru Psychonauts și Brutal Legend.

 

Formează o echipă de trei din cei șapte aventurieri improbabili, fiecare cu propriile lor personalități unice și povești, apoi coboară în adâncurile misterioase pentru a explora locații, inclusiv un parc de distracții subteran și un castel medieval, și să nu mai vorbim o siloz nuclear, armat și gata de lansare ICBM.

 

The Cave te așteaptă.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Aspecte specifice:

 

  • Cercetează o regiune completă fără încetare – Explorează peștera uriașă ce prezintă secțiuni transversală uluitoare, care te vor minuna.
  • Formează o echipa de 3 exploratori – Toate cele 7 personaje au propriile lor personalități unice, talente speciale și un motiv întunecat și secret pentru prezența lor în The Cave
  • O peșteră ca nici alta – Dacă îți place speologia și te bucuri la vederea cavernelor stâncoase întunecate atunci fi pregătit să fi dezamăgit. The Cave este un loc ca nici altul, unde vei întâlnii locații diverse, parc de distracții subterane sau castel medievale, să nu mai vorbim de rachete nucleare cu vârf pe deplin armate și gata de lansare.
  • Lucrul în echipă este cheia succesului – Comută între cele 3 caractere, ce cooperează unele cu altele, și rezolvă puzzle-uri fizice și pline de aventură pe măsură ce descoperi adevărul din spatele motivului pentru care ai ajuns sunt aici. Joacă împreună cu prietenii în co-op local.
  • Deblochează toate secretele din peștera – Rejoacă aventura cu un nou set de caractere pentru o experiență cu totul diferită, inclusiv o poveste unică, puzzle-uri și zone ale peșterii, plus comori ascunse și Collectables.
  • Fi martor la cum Peștera prinde viață – Experimentează stilul detaliat, arta uimitoare și umorul pe care numai Ron Gilbert și Double Fine Productions îl pot concepe.
The Cave se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

The Cave

The Cave

Dată lansare

24 Ianuarie 2013

Platformă

Mac PC PS3 Wii U Xbox 360

Gen

Aventură

Producator

Double Fine

1 recenzie pentru The Cave

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Se joaca nevasta-mea la greu. Ma bate la cap sa ne jucam impreuna zilinic.

Revizuiți “The Cave”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.