Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Test Drive Unlimited 2 Box Art

Test Drive Unlimited 2 transformă jocurile de driving, adăugând persistența, progresia si personalizarea specifică celor mai noi jocuri multiplayer, jocurilor de curse auto.

 

Test Drive Unlimited 2 combină experiența singleplayer cu cea multiplayer într-un mod ideal, creând o lume dinamică ce evoluează în conținut și provocări. Jucători definesc caracterul lor în lumea online, prin opțiuni personalizare de neegalat pentru avataruri și vehiculele, precum și posibilitatea de a achiziționara bunuri, îmbrăcăminte și alte accesorii specifice stilului de viață internațional de lux. Noile tipuri de curse, clasele de vehicule, provocările legate de mediu, locații și mult mai multe împing această franciză epicî către noi nivele de performanță.

 

Gonește după glorie din spatele volanul mașinilor de performanță extraordinară și participă la cursele online pentru a contesta rivalii din întreaga lume. Personalizează-ți viața în timp ce concurezi pe diferitele tipuri de teren care te vor pregăti pentru cele mai dificile concursuri unde câștigător va fi doar cel mai bun.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Conectează-te la lumea Test Drive Unlimited 2 – Jocul este permanent conectat la masiva lume deschisă și se bucură de actualizările de conținut automate și integrare online/offline fără timp morți. Conținut nou, provocări și caracteristici vor fi integrate în mod dinamic în gameplay pe măsură ce lumea evoluează în timp.
Socializează – Un mod complet nou de a naviga prin lume este introdus în TDU2, posibilitatea de a ieși din mașină și vizita diferitele puncte de interes. Noi cluburi conduse de jucător sunt o mare parte a jocului. Modurile co-op de asemenea sunt prezente ce vor îmbunătăți cooperarea membriilor și prietenilor.

Personalizează – Deblochează o gamă largă de opțiuni și laudă-te cu avatarul tău personalizat prietenilor și rivalilor. Personalizează mașina proprie cu diverse vopsele personalizate, autocolante, interioare și ornamente. Personalizează fiecare aspect al avatarului tău – păr, haine, fizicul si atitudine. Cumpără casa ta de vis sau un iaht, decorează, mobilează și invită-ți prietenii.
Concurează – Test Drive Unlimited 2 te pune la volanul celor mai dorite vehicule din lume. Aceste capodopere ultra-limitate sunt perfect reproduse. Deblochează vehicule de la producători de elită, cum ar fi Gumpert, Koenigsegg, Aston Martin, Audi și mulți alții.
Experimentează – Un nou mod poveste single player cu o progresie convingătore. O narațiune dramatică, personaje de neuitat, secvențe video imersive te vor atrage în lumea vibrantă din Test Drive Unlimited 2. Modul single player poate fi experimentat offline sau ca parte a experienței multiplayer. Creează avatarul personalizat și adună o avere.
Explorează – Gonește pe străzile unei noi insul: IBIZA. Noi tipuri de teren, arhitectură și vederi frumoase aduc această locație legendară la viață. Participă la mii de misiuni unice, pe măsură ce explorezi peste 3200 km de șosele  în acest paradis mediteranean. În plus, te poți îndrepta spre aeroportul din Ibiza și să iei un zbor către Oahu și experimenta insula din Hawaii cum nu ai mai facut-o vreodată înainte: cu mai mult de 600 km de trasee de asfalt și off-road, precum și misiuni și provăcări complet noi.
Un adevărat joc de curse MMO – Crește-ți nivelul caracterului în timp ce îți impui propriul stil de joc, te bucuri de toate modurile co-op și curse competitive, diversele circuite și vehicule, achiziționezi obiecte de lux, și domini concurenții pe care îi întâlnești în masivul joc sandbox.
Evoluează – Zeci de noi îmbunătățiri caracteristici și moduri: Condiții dinamice de vreme, Ciclu Zi/Noapte, Motion Blur, Modelul destructiv al mașinilor, un model complet nou de control și mai multe. Noi moduri de bază de condus și gameplay: Campionate, Școli de Curse, Dueluri, Cupe. Traseele Off-Road sunt acum prezente, cu o nouă clasă de vehicule și sute de mile de piste off-road acum disponibile.

Test Drive Unlimited 2 nu este în stocul nostru! Jocul poate apărea oricând.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

Dată lansare

8 Februarie 2011

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Racing

Producator

Eden Games S.A.S.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Test Drive Unlimited 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.