Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

System Shock 2 PC Box Art Coperta

„Amintește-ți, voința mea te-a călăuzit până aici. Voința mea ți-a dat implanturile cibernetice, singura frumusețe din acea carne căreia tu îi spui corp. Dacă ți la acea carne… vei face așa cum îți spun.”

 

Uimitorul joc Sci-Fi de groază ce îmbină aspectele FPS cu cele RPG s-a reîntors.

 

Te trezești din fiorul rece al tubului de criogenizare și descoperi implanturi cibernetice grefate pe carnea ta și echipajul navei spațiale Von Braun măcelărit . Infectații se plimbă pe holuri, țipetele și gemetele lor te cheamă să li te alături. Inteligența artificială cunoscută sub numele de SHODAN îți ridiculizează și batjocorește încercarea ta slabă de a descoperi misterul terifiant al navei spațiale în paragină Von Braun.

 

Sistemul Shock 2 este o experiență ce a definit un gen și a stabilit mecanismele inovatoare de joc, care acum sunt o marcă ale jocurilor FPS – RPG astăzi. Acesta a inspirat unele dintre cele mai mari titluri ale generației noastre, cu jocuri, precum Deus Ex și Bioshock. Descoperă cum o poveste obsedantă, un gameplay inovator și o atmosferă înspăimântătoare a făcut Sistemul Shock 2 unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile.

Versiunile de Mac OS și Linux ale jocului System Shock 2 folosesc o tehnologie numită "WINE" pentru a putea rula pe aceste sisteme de operare.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Alege din 3 ramuri specializate ale armatei pentru a utiliza abilități unice, arme și puteri paranormale psionice.
  • Îmbunătățește-ți abilitățile și puterile pentru a fi mai bun la hacking, controlul armelor și utilizarea puterilor psionice.
  • Descoperă înregistrări audio crpitate, confruntă-te cu apariții fantomatice și efectuează cercetări pentru a avea un avantaj în luptă și pentru a debloca arme exotice și obiecte folositoare.
  • Joaca-te cu până la trei prieteni în multiplayer co-op (co-op funcționează doar pe platforma Windows)
Vezi toate produsele din seria
System Shock
System Shock 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

System Shock 2

System Shock 2

Dată lansare

11 August 1999

Platformă

Linux Mac PC

Gen

Acțiune RPG Shooter

Producator

Irrational Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “System Shock 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.