Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

sudden-strike-4-box-art

Sudden Strike 4 te trimite în trei campanii ample stabilite printre câmpurile de luptă din cel de-al Doilea Război Mondial.

 

Condu trupele aliate, germane sau sovietice, peste 100 de unități diferite în luptă; precum bombardierul german Heinkel He111, tancul rus T-34, avionul de vânătoare britanic Hawker Typhoon și celebrul german Panzerkampfwagen VI „Tiger”.

 

Într-o primă pentru seria Sudden Strike, poți alege acum dintr-unul din cei nouă comandanți individuali, cum ar fi George Patton sau Bernard Montgomery, fiecare oferind abordări diferite pentru strategia de luptă și abilități unice.

 

Dovedește-ți experiența în jocurile strategice în peste 20 de scenarii de singleplayer dificile, modul Skirmish axat pe provocări și ultra-competitivul mod Multiplayer disponibil via Lan și Internet.

 

Exploatează punctele slabe ale tancurilor, pregătește o ambuscadă, ocupă clădiri cu infanterie, dejoacă planurile inamicului printr-o poziționare inteligentă sau declanșează atacuri aeriene devastatoare. Opțiunea „Pause & Play” oferă o mai multă profunzime tactică. Modul în care abordezi fiecare misiune depinde numai de tine!

 

Integrarea cu Steam Workshop oferă diverse opțiuni de Modding și aduc astfel diferite scenarii unice create de comunitate dar și îmbunătățiri de joc.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Sudden Strike 4

Sudden Strike 4

Dată lansare

11 August 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Sudden Strike 4”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.