Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Cooperativ

,

Styx Shards of Darkness PC Box Art Coperta

Styx se întoarce într-o nouă aventură stealth!

 

Explorează și măeștrește medii deschise uriașe, strecoară-te sau asasinează noii dușmani sau boși, și experimentează cu noua gamă de abilități letale și arme din arsenalul Goblin-ului nostru asasin.

 

Furișează-te singur, sau cu un prieten în modul coop! Urcă pe amețitorul oraș al Elfilor (Elven), traversează teritoriul periculos al piticilor (Dwarfs), și supraviețuiește terenurilor neexplorate vaste pline de pericole letale pentru a-ți îndeplini misiunea ta… eșecul ar putea avea consecințe enorme pentru cei din specia ta.

 

Urcă, leagănă, și atârnă prin medii sandbox cu multiple straturi adus la viață de motorul Unreal Engine 4. Infiltrează-te și ascunde-te în cele mai întunecate colțuri, sau cațără-te la înălțimi mari pentru a evita să fi detectat. Cheltuiește puncte de experiență în ramuri asasinare, infiltrare, magie, etc pentru a învăța noi competențe și abilități. Explorează lumea pentru a recupera artefacte valoroase, găsește ingrediente pentru a construi capcane mortale și obiecte utile, și crea clone ale tale pentru a distrage atenția și păcăli multe tipuri de inamici în călătoria ta – alegerea este numai a ta!

Galerie de imagini pentru acest produs

Styx: Shards of Darkness se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Styx: Shards of Darkness

Styx: Shards of Darkness

Dată lansare

14 Martie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Cyanide Studio

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Styx: Shards of Darkness”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.