Evaluat la 9 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Steep PC Box Art Coperta

Stăpânește o lume masivă open world a Alpilor și Alaska, unde zăpada este mereu proaspătă iar cursa nu se încheie niciodată.

 

Sfidează și curecește cei mai epici munți din lume pe schiuri, wingsuit, snowboard, și din paraglider.
Participă solo sau alături de alți jucători. Înregistrează și distribuie cele mai nebunii cascadorii capturate vreodată. Provoacă-ți prietenii și lasă-i să încerce trasee personalizate de tine, apoi provocă lumea să îți bată cele mai bune trucuri și retrăiți cele mai epice căzături.

 

Muntele este a ta de a explora. Așa că în curea, se potrivi în sus, și fixați.

Steep dispune de mai multe versiuni

Steep Gold Edition include:

– Jocul Steep
– Pachetul de DLC-uri Steep Season Pass

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Stăpânește munții așa cum vrei: Navighează într-o lume open world liberă și crează-ți propria cărare în timp ce te decizi cum să explorezi câmpul de joacă constituit de un munte masiv.

– Trăiește momente de neuitat alături de alții: Distribuie momente palpitante și experiențe pline de adrenalină cu alți jucători.

– Participă la o vari mare de provocări: Demonstrează că ești regele muntelui participând la o varietate mare de provocări spectaculare și unice ce îți vor pune abilitățile la încercare.

– Împarte tot: Crezi că aventurile tale sunt demne de a fi împărtășite? Retrăiește momentele și provocările epice și distribuie reluările pe toate canalele sociale. De fiecare dată când începi o aventură proaspătă pe pârtie, tu creezi un circuit unic care poate fi vizionat și experimentat de prietenii tăi online. Retrăiește cele mai spectaculoase parcursuri, cascadorii nebunești și căzături epice. Alege cele mai bune unghiuri pentru cameră, ritm și viteza păentru a crea postul perfect și provoacă lumea să obțină rezultate mai bune.

Cumpără și un expansion pentru Steep

Steep se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, Steep poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Steep

Steep

Dată lansare

2 Decembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Sport

Producator

Ubisoft

2 recenzii pentru Steep

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Explorare incredibila, fie la sky sau prin aer cu parapanta, sau orice alt sport iti place. E fain, iti ofera cateva zeci de ore de joc garanta.
  2. – Evaluat la 8 din 10
    Un adevarat joc de iarna, foarte distractiv si plin de sporturi. Totusi mi se pare cam scump, o sa mai astept ceva timp, pana se pune zapada si pe afara.

Revizuiți “Steep”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.