Evaluat la 8 din 10 bazat pe 2 recenzii (1 recenzie client)

Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Stardew Valley PC Box Art Coperta

Stardew Valley este un joc RPG deschis ce prezintă viața de la țară.

 

Ai moștenit de la bunicul tău, vechiul său lot de fermă din Stardew Valley. Înarmat doar cu câteva unelte și câteva monede, îți începi noua ta viață. Poți învăța să trăiești doar cu cea produci și să transformi aceste câmpuri pline de bălării într-o casă înfloritoare? Asta nu nu va fi ușor.

 

Incă de când Joja Corporation a venit în oraș, vechile moduri de viață aproape au dispărut. Centrul comunitar, o dată hub pentru cele mai vibrante activității ale orașului, acum se află în paragină. Dar valea pare plină de oportunitate. Cu un pic de dedicare, s-ar putea ca chiar tu să fi cel care va restabili Stardew Valley la fosta glorie!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Transformă câmpul năpădit de bălării într-o fermă plină de viață! Crește animalel, plantează recolte, amenajează o livadă, construiește mașinării utile și multe altele! Vei avea o mulțime de spațiu pentru a crea ferma visurilor tale.

– Îmbunătățește-ți abilitățile de-a lungul timpului. În timp ce vei crește de la un începător ce se chinuie șa un maestru fermier, vei aduna experiență în 5 domenii diferite: agricultură, minerit, luptă, pescuit, și căutarea hranei. Pe măsură ce progresezi veți învăța noi rețete de gătit și crafting, debloca noi regiuni pentru a le explora, și personaliza abilitățile prin alegerea celor dorite dintr-o varietate de profesii.

– Fă parte din comunitatea locală. Cu peste 30 de personaje unice care trăiesc în Stardew Valley, nu vei avea probleme în gasirea de noi prieteni! Fiecare persoană are propriul program de zi cu zi, ziuă de nastere, mini-cutscenes unice, și lucruri noi de spus pe tot parcursul săptămânii și anului. Pe măsură ce te împrietenești cu ei, ei se vor deschide pentru tine, îți vor cere ajutorul în problemele lor personale, sau îți vor spune secretele lor! Ia parte la festivalurile de sezon, cum ar fi luau, labirintul bântuit, și sărbătoarea stelei de iarnă.

– Explorează o peșteră vastă, misterioasă. Pe măsură ce te cufunzi mai adânc în subteran, vei întâlni monștri noi și periculoșii, arme puternice, medii noi, pietre valoroase, materii prime pentru crafting și pentru modernizarea instrumentor dar și mistere care pot fi descoperite.

– Insuflă o nouă viață în vale. Din momentul în care JojaMart s-a deschis, vechiul mod de viață dinn Stardew Valley s-a schimbat. O mare parte din infrastructura orașului a decăzut și este acum într-o stare proastă. Ajută la restabilirea Stardew Valley la fosta glorie prin repararea vechiului centru comunitar, sau ia calea alternativă și unește-ți forțele cu Joja Corporation.

– Fă curte și căsătorește-te cu un partener pentru a îți împărtăși alături de acesta viață de la fermă. Sunt 10 burlaci și burlăcite ce pot fi curtate, iar fiecare cu un sistem de progresie a caracterului și cutscene-uri unice. Odată ce te-ai căsătorit, partenerul tău va locui la fermă cu tine. Cine știe, poate că vei avea copii și vei începe o familie?

– Petreceți-o după-amiază relaxantă la unul dintre locurile de pescuit locale. Apele abundă cu soiuri de sezon de pește delicios. Concepe momeală, plută și o cușcă pentru crabi pentru a te ajuta în călătoria ta spre prinderea fiecarui pește și de a deveni o legendă locală!

– Donează artefacte și minerale muzeului local.

– Gătește mâncăruri delicioase și construiește diferite obiecte utile. Cu peste 100 rețete de gătit și crafting, vei avea o mare varietate de elemente ce pot fi create. Unele feluri de mâncare pe care le vei găti vor oferi efecte temporare precum bonusuri de abilități, viteza de alergare sau puteri în luptă. Creează obiecte folositoare, precum sperietori,  extractor de ulei, cuptoare, sau chiar extrem de rarul și scump cristal, crystalarium.

– Personalizează aspectul caracterului și casei tale. Cu peste 100 de opțiuni decorative de ales, cu siguranță nu vei avea nici o problemă în crearea casei visurilor tale!

– Suport pentru controllerul Xbox

– Peste 2 ore de muzică originală

Stardew Valley se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Stardew Valley

Stardew Valley

Dată lansare

24 Februarie 2015

Platformă

PC

Gen

RPG

Producator

Concerned Ape

2 recenzii pentru Stardew Valley

  1. – Evaluat la 6 din 10
    Chiar ma gandesc sa mi-l cumpar dar nu stiu daca se merita si cum il primesc. A lucat cineva de aici? Cat a durat pana cand a venit codul acasa?
    • (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
      Am cumparat eu jocul astazi, am platit cu cardul si mi-a venit chiar astazi. Nu ma asteptam sa il primesc chiar azi duminica. Nu iti vine nimic acasa, dupa ce platesti si trimiti codul de verificare iti vine jocul pe email si til activezi tu pe Steam. lam primit in 20 de minute. Eu recomand, vezi si tu.

Revizuiți “Stardew Valley”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.