Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Star Wars The Force Unleashed II Box Art Coperta

Saga Star Wars continuă cu Star Wars: Force Unleashed II, continuarea extrem de anticipată a jocului Star Wars cel mai rapid vândut vreodată. În Star Wars: Force Unleashed, lumea a făcut cunoștiință cu ucenicul fugar al lui Darth Vader, Starkiller – eroul neașteptat care va aprinde flăcările de rebeliune într-o galaxie care are nevoie atât de disperată de un campion.

 

În continuare, Starkiller se întoarce cu puteri ale Forței fenomenale și se îmbarcă într-o călătorie pentru a-și descoperi propria identitate și pentru a se reuni cu dragostea sa adevărată, Juno Eclipse. În Star Wars: Force Unleashed II, Starkiller este din nou pionul lui Darth Vader – dar în loc să-și antreneze protejatul ca un asasin nemilos, Lordul întunecat încearcă să-l cloneze pe fostul său ucenic în încercarea de a crea războinicul Sith suprem. Cursa a început – Starkiller este în căutarea lui Juno și Darth Vade îl vânează pe Starkiller.

Cu toate puterile de Forță devastatoare și abilitatea de a mânui două săbii lightsaber, Starkiller luptă împotriva unor dușmani noi, mortali, în lumi incitante din filmele Star Wars – toate în căutarea disperată a trecutului său.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Continuă calatoria unică a lui Starkiller ucenicul fugar al lui Darth Vader, care va schimba soarta galaxiei și care conturează evenimentele cheie dintre Star Wars: Episode III și Episodul IV.
  • Dezlănțuie Forța cu mai multă putere și precizie prin controale îmbunătățite și noi puteri, cum ar fi Mind Trick înșelător, care transformă inamicii în aliați.
  • Descoperă adevărata forță a lui Starkiller cu Force Fury, unde atacurile și Forțele sale sunt crescute exponențial.
  • Sistemul de direcționare îmbunătățit sporește precizia Forței și o mai mare interacțiune cu puzzle-urile și mediul.
  • Du lupta până la nivelul următor cu abilitatea de a folosi două săbii lightsaber și pedepsește inamicii cu atacuri combo noi.
  • Experimentează cele mai viabile interacțiuni cu materia moleculară digitală Pixelux Entertainment (DMM) concepută cu euforie de la Natural Motion Ltd și sistemul puternic Havok Physics.
  • Au fost extinse opțiunile de personalizare, cum ar fi costume noi și cristale de lumină care îmbunătățesc puterea.
  • Luptă prin noile niveluri provocatoare concepute pentru a testa și perfecționa abilitățile de de luptă și putere.
  • Folosește cu îndemânare tehnicile de luptă pentru a învinge o varietate de dușmani noi, care vor culmina în bătăliile epice cu bossii.
  • Scufundă-te din nou în fascinanta poveste care a fost onorată cu premii de la Asociația Scriitorilor din America și de la Academia de Arte și Științe Interactive.
Star Wars: The Force Unleashed II se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

Dată lansare

26 Octombrie 2010

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

LucasArts Entertainment Company LLC

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Star Wars: The Force Unleashed II”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.