Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

space-hulk-deathwing-box-art

Space Hulk: Deathwing este un joc first-person shooter bazat pe experiență clasică a jocului de masă Space Hulk construit de Games Workshop și stabilit în universul Warhammer 40.000. Space Hulk: Deathwing a fost dezvoltat pe Unreal Engine 4, și oferă posibilitatea ca împreună cu până la trei jucători să experimentezi o luptă disperată împotriva Genestealers în tunelurile ce cauzează claustrofobie a unui Space Hulk. De asemenea, vei putea câștiga noi competențe, noi abilități și echipamente noi pe măsură ce câștigi experiență în timpul misiunilor.

 

Space Hulks plutescs în derivă de-a lungul curenților Warp, dimensiunea imaterială a regiunii Chaos. Formată din asteroizi gigantice, mutilați, nave spațiale naufragiate și și alte resturi stelare, ele pot creștee la dimensiunea unei luni, și de multe ori conțin tehnologii pierdute antice de neprețuite. Ele sunt de multe ori, de asemenea, infestate cu puii letalilor Genestealer.

 

În joc vei prelua rolul Space Marine, unul care face parte din cea mai temută și secretă facțiune a Space Marine: Deathwing a formațiunii Dark Angels.

 

Ca Librarian, poți măestri, de asemenea, puterile distructive ale Psykers. Aptitudinle și performanța în luptă îți vor conferi Fervor Points pe care le poți utiliza în cele trei ramuri de skill, permițându-ți astfel să îți îmbunătățești abilitățile și să deblochezi abilități și puteri noi.

 

Utilizează armura ta Terminator și înarmează-te cu armele iconic Space Marines și fă față amenințărilor care te așteaptă în Space Hulk.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Ia rolul unui Space Marine Terminator din una dintre cele mai secrete și de temut formațiuni, Deathwing

– Plonjează în tunelurile ce provoacă claustrofobie a unui masiv Space Hulk, și experimentează o luptă disperată împotriva Genestealers

– Deblochează noi abilități din cele trei ramuri de skill

– Crește în putere și mânuiește arme devastatoare

– Mod Coop – joacă alături de perieni ca echipa Terminator într-un mod de cooperare epic

Vezi toate produsele din seria
Space Hulk
Space Hulk: Deathwing se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Space Hulk: Deathwing

Space Hulk: Deathwing

Dată lansare

14 Decembrie 2016

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

Streum on Studio

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Space Hulk: Deathwing”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.