Platformă

Disponibil

Regiune

Space Colony PC Box Art Coperta

La o distanță considerabilă față de lumea noastră, într-o galaxie cu resurse limitate, o mega corporație te urmărește și echipajul tău așteaptă următorul salariu, iar scopul tău este să supraviețuiești ca firmă și să transformi totul în profit.

 

Ai o bază pentru a construi și pentru a opri amenințările ostil ale extratereștrilor, dar ignoră echipajul și colonia este distrusă. Fiecare colonist are o minte proprie, așa că păstrarea lor în condiții de siguranță, fericiți și în viață nu este ceva ușor. Ai grijă de echipaj și aceștia vor face echipa pentru a-ți proteja imperiul intergalactic. Uită să-i plătești si asigură-te că o catastrofă sau o revoluție nu va izbucni!

 

În calitate de comandant al instalațiilor militare și comerciale de pe Pământ, Blackwater Industries vrea să vadă cum te descurci cu restul galaxiei. În Space Colony cariera ta este în mâinile unui echipaj indisciplinat, toți încercând să scape de viața de pe Pământ.

 

Alege din mai mult de 100 de clădiri diferite, este în mâna ta să proiectezi și să construiești o colonie care să răspundă nevoilor lor. Înainte de a îți folosi creditele pe extracția fierului și producția de pui în spațiu ține minte că, fără apărare, fără saună, fără un restaurant pe jumătate decent nimeni nu va dori să lucreze pentru tine.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Remasterizat pentru Steam – O nouă mini campanie „Obar”, realizări Steam, cărți de joc Steam, Atelier Steam, Steam Cloud și un Easy Mode re-balansat.
  • Construiește o colonie – Proiectează o bază pentru războiul cosmic, sau turismul interplanetar cu campaniile militare și civile
  • Apăra echipajul – Protejează coloniști de viață extraterestră cu Mine plutitoare, turnulețe cu laser și roboți câini de temut.
  • Antrenează specialiști – Selectează echipajul dintr-o distribuție de 20 de personaje unice și antrenează-le în cibernetică, minerit, lasere și multe altele.
  • Explorează planeta – Îmbunătățește-ți averea și poziția în Blackwater Industries, minând minerale și extinzând colonia cu peste 100 de structuri diferite.
  • Îmbunătățiri HD – grafica de înaltă rezoluție îți permit să vizualizezi întreaga colonie pe un singur ecran.
Space Colony se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Space Colony

Space Colony

Dată lansare

19 August 2003

Platformă

Mac PC

Gen

Simulator Strategie

Producator

FireFly Studios Ltd.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Space Colony”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.