Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Sniper Ghost Warrior 3 box art

Du-te în spatele liniilor inamice, cu shooter-ul militar modern suprem. Alege propria cale de a realiza misiuni într-o lume deschisă neiertătoare.

 

Fii un lunetist: Atacă și ucide-ți țintele de la mare distanță. Ia în calcul deviația țintei cauzată de vânt, direcție, distanță și ține-ți aerul și poziția în control, alege glonțul potrivit și lovește de la distanțe masive.

Fii o fantomă: Urmărește-ți inamicii și elimină-i în tăcere folosind o largă varietate de Takedowns (doborâri). Modul de stealth avansat include drone de recunoaștere și navigare pe verticală.

Fii un războinic: Mânuiește o mare varietate de arme avansate și modifică-le pentru a se potrivi nevoilor misiunii și propriului stil personal. Alege din carabine de asalt, puști, mitraliere și chiar explozibili.

Fi toți Trei: Ești un lunetist american care este aruncat adânc în spatele liniilor inamice din Georgia, în apropiere de granița cu Rusia. Lorzi criminali nemiloși au preluat o parte a zonei și cade în responsabilitatea ta să te asigură că întreaga țară nu cade în colaps din pricina haosui cauzat de acești criminali.

 

Explorează hărți vaste într-o lume deschisă cu vreme dinamică și ciclu noapte-zi, care chiar are un impact asupra decizilor și stilului de joc. Sniper Ghost Warrior 3 sune o poveste despre fraternitate, credință și trădare într-un teren îmbibat în sânge de războiul civil.


Sniper: Ghost Warrior 3 Season Pass Edition Content
Sniper: Ghost Warrior 3 Season Pass Edition include jocul Sniper Ghost Warrior 3 + Pachetul de DLC-uri Sniper: Ghost Warrior 3 Season Pass; astfel veți primi următoarele:

– Jocul Sniper: Ghost Warrior 3
– Două expansiuni single player majore – The Escape of LYDIA, The Sabotage
– 2 hărți multiplayer noi
– Toate vehiculele de teren
– Arma Sniper Rifle McMillan TAC-338A
– Arcul Compound Bow

Galerie de imagini pentru acest produs

Sniper: Ghost Warrior 3 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Sniper: Ghost Warrior 3

Sniper: Ghost Warrior 3

Dată lansare

25 Aprilie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

CI Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Sniper: Ghost Warrior 3”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.