Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Sleeping Dogs Coperta

Bine ați venit în Hong Kong, un oraș plin de viață, ale căror locații exotice și străzi aglomerate ascund una dintre cele mai puternice și periculoase organizații criminale din lume: Triadele

 

În acest joc vom avea parte de o aventură open-world, în care vom juca rolul Wei Shen, un polițist sub acoperire care încearcă să dărâme criminalitatea și Triadele din interior. Acesta va trebui să se dovedească demn pentru a purta semnele găștii, în timp ce luptă pentru a avansa printre rank-uriel organizației, luând parte la activități criminale brutale, având grijă să nu își dezvăluiască identitatea.

 

Sfâșiat între loialitatea față de insignă și codul de onoare al criminalilor, veți risca totul pentru a pune capăt Triadelor, prin metode unde binele și răul se va contopi.

Sleeping Dogs Definitive Edition este ediția definitivă a titlului open world a jocului aventură de acțiune. Jocul a fost refăcut, reconstruit și remasterizat pentru noua generație. Toate cele 24 de expansiuni DLC disponibile anterior au fost integrate în joc, inclusiv episoadele Year of the Snake și cel horror Nightmare din Nort Point.. Alături de o multitudine de noi îmbunătățiri tehnologice, audio și vizuale, Hong Kong nu s-a simțit niciodată atât de viu.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Aspecte unice ale jocului:

 

–  Urmăriți povestea unui polițist în timp ce încearcă să-și sfârșească misiunea în care riști să îți strici acoperirea în orice moment

– Acțiune exploziva alimentata de luptele marțiale, schimb de focuri și executări brutale

– Curse captivante de mare viteză. Conduceți mașini sau bărci luxoase, motociclete sau ambarcațiuni de mare viteză

– Orașul Hong Kong este terenul tău de joacă. Intră în curse ilegale, jocuri de noroc, bătăi între cocoși sau relaxați-vă cu puțin Karaoke. Există nenumărate moduri de a te distra în diversele cartiere din Hong Kong.

Sleeping Dogs: Definitive Edition se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Dată lansare

10 Octombrie 2014

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

United Front Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Sleeping Dogs: Definitive Edition”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.