Platformă

,

Regiune

Controller

Simple Planes PC Box Art Coperta

Construiește avioane
Ai la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a aduce orice avion la viață. Piesele de construcție se îmbină împreună pentru a construi avionului tău. Pune motoarele pentru a adăuga forța de tracțiune. Construiește și atașează aripi și apoi instalează-te în carlingă pentru a vedea cum zboară.

 

Descarcă avioane
Peste 100.000 de avioane sunt disponibile pentru a fi descărcate gratuit de la SimplePlanes.com. Găsește orice, de la bombardiere vechi din timpul celui de-al Doilea Război Mondial la nave spațiale de generație curentă dar și Sci-Fi. Ai posibilitatea să încarci propriile avioane și să crești în rank de la un constructor de bronz la un constructor nivel de aur.

 

Model de zbor dinamic
Simularea zborului în cel mai bun mod posibil. Fiecare mica schimbare pe care o faci în designer influențează modul în care zboară avionul. Distribuția greutății, forța de tracțiune, de ridicare și frecare sunt calculate în mod continuu în timpul zborului. Piesele se pot rupe în mod spectaculos în timp ce zbori din cauza supra-stresului sau prin lovirea obiectelor din aer. Distracția nu se va opri aici. Ai posibilitatea să continui să zbori chiar și cu o aripă lipsă dacă ești un pilot desăvârșit.
Provocări
Urca în cabina unuia dintre aeronavele personalizate și vezi cum faci față provocărilor. Provocările cu care te vei distra ore. Aterizează pe portavioane, escortează bombardiere, evită rachete sol-aer, întrece-te pe diferite trasee, și multe altele.
Sandbox
Utilizează toate piesele disponibile pentru a construi avioane fără restricții. Cerul este limita. Literalmente.

 

Suport Modding
Modding este pe deplin susținut, astfel încât poți construi propriile piese și medii. Descărcă pachetul Unity, care include instrumente special concepute pentru a ajuta la proiectarea și construirea modurilor pe care le poți distribui apoi prieteniilor și comunității.

Simple Planes se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Simple Planes

Simple Planes

Dată lansare

6 Noiembrie 2014

Platformă

Android iOS Mac PC

Gen

Simulator

Producator

Jundroo

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Simple Planes”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.