Evaluat la 8 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
shadow-warrior-2-box-art

Shaddow Warrior 2 este evoluția uimitoare a first-person shooter-ului neconvențional conceput de Flying Wild Hog și urmărește noile aventuri ale fostului shogun corporative Lo Wang.

 

Supraviețuind ca un mercenar sihastru pe marginea unei lumi corupte, războinicul formidabil trebuie să mânuiască din nou o combinație devastatoare de arme, lame, magie și spirit pentru a opri legiunile demonice ce amenință lumea.

 

Luptă alături de aliați online, în campania co-op sau luptă singur în timp ce vei explora peisaje spectaculoase generate procedural. Du misiunile îndrăznețe la capăt și colecționează arme puternice noi, armuri, și relicve arcane de legendă.

 

Cinci ani au trecut de când Lo Wang a spulberat alianța dintre mârșavul fost șef al său și zeii antici ai regatului umbrelor În ciuda intențiilor nobile, eforturile lui Lo Wang de a anihila întunericul a corupt lumea, creând o ordine ciudată și sălbatică în care oamenii și demonii trăiesc unul lângă altul.
Războinicul o dată de temut trăiește acum în Wildlands, o regiune unde totul se schimbă, în exteriorul sferei dușmanilor săi dar și departe de strălucirea de neon a metropolei criminalului cybernetic Zilla, reușind să își câștige existența ca un mercenar al clanurilor Yakuza locale.

 

Atunci când o simplă misiune merge prost, Lo Wang este tras într-un conflict volatil între un om de știință strălucit și rivalul său Orochi Zilla, într-o lume amenințată de forțele demonice ce par a isca un conflict major. Eroul trebuie să mânuie din nou, săbii letale, arme de foc cu puteri amețitoare, și magie arhaică pentru a curăța lumea de rău.

Shadow Warrior 2 dispune de mai multe versiuni

Shadow Warrior 2 Deluxe Edition include

– Jocul Shadow Warrior 2
– Coloana sonoră originală Shadow Warrior 2 Original Soundtrack
– Carte digitală cu conceptele din joc – Shadow Warrior 2 Digital Artbook
– Pachet de skin-uri – Solid Gold Pack oferind skin-uri aurii pentru Co-Op, Katana și MP7

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Săbii și Gloanțe: Lo Wang oferă propria sa brutalitate rapidă, bine cunoscută printr-o gamă extinsă de peste 70 de lame letale și arme de foc explozive, pentru a depăși opoziția demonică. Devino un vârtej de oțel și de sânge folosind ascuțitele săbii katana, săbii scarte, semilune și gheare sau declanșează o simfonie infernal de arme de foc ornate pentru a îți decima vrăjmașii.
 • Experiență Co-Op: Luptă în campania expansiv singur sau în echipa unde până la patru jucători pot deveni taifun de distrugere în campania co-op online. Abordează principalele misiuni dificile sau misiuni secundare palpitante menținând în același timp propriul stil ninja cu armuri personalizate, obiecte, și loot valoros din triumfurile tale.
 • Medii procedurale: Ruptura dintre regatele umane și demonice a creat o hernie interdimensională care rezultă în schimburi constante în lumea Shadow Warrior 2. Peisaje și pasaje generate procedural aduc noi răsturnări de situație și transformă terenul o dată familiar și misiunile de rutină într-o experiență nouă de fiecare dată
 • Sistem de distrugere brutală: Alege arma în funcție de situația actuală iar apoi distruge tot ce stă în calea ta cu un sistem avansat de gore. Utilizați precisele lovituri de lamă pentru a separa membrele și capetele inamicilor sau utilizează armele grele pentru a face găuri chiar prin fiarele colosale.
 • Sistem de progresie personalizat: Îmbunătățește-ți arsenalul de arme cu până la trei pietre o dată ce le vor îmbunătăți performanța sau le vor spori efectele elementare devastatoare. Colectează karma, amulete și armuri pentru a mări puterea lui Lo Wang și dezastrul pe care îl poate cauza
Shadow Warrior 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Shadow Warrior 2

Shadow Warrior 2

Dată lansare

13 Octombrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Flying Wild Hog

2 recenzii pentru Shadow Warrior 2

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
  E bun si are o grafica smekera dar e sub primu
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  L-am jucat si pe primul si am fost placut impresionat, dar cu acest nou titlu pot spuen ca s-a facut o diferenta notabila.

Revizuiți “Shadow Warrior 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.