Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Shadow of The Tomb Raider Standard Edition PC Box Art Coperta

Experimentează momentul definitor al Larei Croft care o transformă într-o adevărată căutătătoare de comori. În Shadow of the Tomb Raider, Lara trebuie să stăpânească o junglă mortală, descopere și colecționa secretele bine ascunse și păzite ale misterioaselor morminte. Toate acestea în timp ce se va lupta cu facțiunea Trinity într-un moment al vieții ei plin de întuneric și incertitudine.

 

Într-o cursă care pune în pericol întreaga omenire din pricina unei apocalipse maiașe, Lara va fi transformată în ceea ce destinul a călăuzit-o, o căutătoare de comori care nu se va opri de la nimic în a descoperi mărețiile ascunse ale lumii.

Shadow of The Tomb Raider dispune de mai multe versiuni

Shadow of The Tomb Raider Deluxe Edition include:

– Jocul Shadow of The Tomb Raider
– 1 arma si costum aditional
– Coloana sonora originala disponibila in format digital

Shadow of The Tomb Raider Croft Edition include:

– Jocul Shadow of The Tomb Raider
– Arme si costume aditionale
– Coloana sonora originala disponibila in format digital
– 2 armesi costume aditionale
– Pachetul de continut aditional, Shadow of The Tomb Raider Season Pass care promite 7 noi tombe-uri provocatoare, 7 noi arme, costume si abilitati, multiple misiuni secundare narative. Printre continutul Season Pass-ului se vor numara si cate 1 obiect din fiecare categorie care va fi disponibil doar pentru detinatorii Season Pass-ului, si care nu va putea fi achizitionat separat ulterior. Pachetul de DLC-uri SeasoN Pass va incepe sa ofere continut nou detinatoriilor incepand cu luna octombrie 2018.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Supraviețuiește și Prosperă într-unul dintre cele mai mortale medii de pe Pământ – Stăpânește periculoasa junglă pentru a supraviețui. Explorează mediile subacvatice pline de crevase și sistem de tunele complex.
  • Devino Una cu Jungla – Depășită numeric și fără suficiente arme, Lara trebuie să folosească jungla în avanttajul ei. Atacă rapid și dispari, ca un jaguar. Folosește nămolul precum un camuflaj și inspiră teama în inamici pentru a cauza haos.
  • Descoperă Morminte Întunecate și Brutale – Mormintele sunt mai terifiante ca până acum, neceistând o bună stăpânire a tehnicilor de traversare, iar o dată ce reușești să intri, va trebui să înfrunți puzzle-uri mortale
  • Descoperă un popor misterios uitat de istorie – Un oraș secret care servește ca cel mai mare hub din istoria jocurilor Tomb Raider așteaptă să își dezvăluie secretele.

Cumpără și un expansion pentru Shadow of The Tomb Raider

Vezi toate produsele din seria
Tomb Raider
Shadow of The Tomb Raider se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

Dată lansare

14 Septembrie 2018

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Crystal Dynamics

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Shadow of The Tomb Raider”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.