Evaluat la 6 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Sea of Thieves Box Art Coperta

Mult cunoscutul și iubitul dezvoltator, Rare, lansează un joc open world multiplayer care vrea să ofere cea mai bună aventură și cea mai autentică experiență de a fi pirat.

 

Sea of Thieves este plin de opțiuni, de la navigarea și explorarea lumii, la lupte și jafuri, rezolvarea ghicitorilor și vânătoarea de comori. Sea of Thieves are tot ce ai nevoie pentru a trăi viața de pirat pe care ai visat-o întotdeauna.

 

Într-o lume glorioasă plină de insule exotice, comori ascunse și pericole atât naturace cât și supernaturale, Sea of Thieves te introduce într-un nou tip de acțiune multiplayer. Indiferent dacă te aventurezi cu un grup sau solo, te vei întâlni vrei, nu vrei, cu alte echipaje. Vor fi ele prietenoase sau ostile? Cum le vei răspunde tu?

 

Sea of Thieves este o aventură care va crește și evolua de-a lungul timpului, cu conținut nou care este distribuit în mod regulat pentru a asigura o experiență proaspătă și interesantă ori de câte ori și unde vrei să navighezi. Fiind mult lăudat de fani și critici, Sea of Thieves va fi următoarea aventură de neuitati pentru jucătorii de pe Xbox One și PC. Consolele Xbox One X se vor putea bucura de o fidelitate grafică și functionalitate îmbunătățită.

Produs susținut prin programul Xbox Play Anywhere ce permite cumpărătorilor să activeze și să acceseze jocul atât pe PC (Windows 10) cât și Xbox One.

Pentru a beneficia de Xbox Play Anywhere va trebui să aveți instalat pe PC, Windows 10 Anniversary Edition (update gratuit) dar și cele mai noi actualizări pentru consola Xbox One. După acea doar vă locați pe contul de pe Xbox Live/Microsoft și veți vedea jocul în ambele librării.

Jocul poate fi activat pe PC (Windows 10) fără a fi necesar să dețineți consola Xbox One. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați situl oficial, să vă logați pe contul Microsoft (să creați unul nou dacă încă nu aveți) și să activați jocul. Veți putea descărca Sea of Thieves ulterior de pe Windows Store.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O lume care așteaptă să fie explorată – Navighează pe un vast ocean deschis, aventurează-te în noi regiuni șio descoperă secretele insulelor și navelor scufundate. Descoperă comori urmând hărțile și dezlănțuie ghicitori, fiind pregătit să te aștepți la neprevăzut
  • O lume plină de entuziasm – Angrenează-te în bătălii între nave, folosind tunurile, pistoalele și săbile pentru a îți doborî și urmări dușmanii printre furtunile puternice. Navighează în căutarea unor recompense mortale sau transportă mărfuri prin apele ostile. Ciocnește-te cu rămășițele piraților sub forma de scheleți, sau scufundă-te si pregătește-te să înfrunți amenințările care se ascund sub valuri!
  • O lume în care navigăm împreună – Fie că joci alături de prieteni sau cauți un echipaj prin sistemul de lobby, sau preferi să joci singur, vei avea întâlniri amuzante și memorabile cu alți pirați, într-o lume în care fiecare navă de la orizont este un echipaj format din jucători reali
  • O lume plină de realizări – În misiunea ta de a deveni o legendă printre pirați vei aduna avuții și obiecte unice, vei construi o reputație proprie și îți vei impune un stil personal unic grație abilităților tale. Aici nu există obiecte atotputernice sau diferență de nivel; doar abilitățile și inteligența ta te vor purta către statutul de legendă!
Sea of Thieves se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Sea of Thieves

Sea of Thieves

Dată lansare

20 Martie 2018

Platformă

PC Xbox One

Gen

Aventură

Producator

Rare

2 recenzii pentru Sea of Thieves

  1. – Evaluat la 10 din 10
    Esti varza... joc de cand a aprut
  2. – Evaluat la 2 din 10
    NU MERGE IN ROMANIA!!!!

Revizuiți “Sea of Thieves”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.