Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

SCUM Box Art

Nevoia de divertisment din întreaga lume a fost transformată într-o sete de sânge. TEC1 un gigant al industriei de entertaiment lansează cel de-al doilea sezon al senzației sale de televiziune SCUM. Acest nou sezon trece concursul de la arenele interioare accidentate, închise la pădurile luxuriante, teren dificil și plin de pericole ale insulei private SCUM deținută de TEC1. Atât preferații fanilor cât și noii prizonieri se vor ciocni într-un război nemilos de supraviețuire, luptând în același timp pentru sprijinul spectatorilor, producătorilor și sponsorilorpentru faimă, daruri și o șansă de viață după moarte.

 

SCUM urmărește să evolueze jocul de supraviețuire multiplayer, cu niveluri fără precedent de personalizare, control și progres, în care cunoștințele și abilitățile sunt armele supreme pentru supraviețuirea pe termen lung. Combinând planificarea și gestionarea metodică a supraviețuirii hardcore cu eventuri PvP opționale disponibile oricui, oricând, SCUM realizeaz[ un echilibru unic între simularea complexă și acțiunea intensă în următoarea generație ale jocurilor de supraviețuire.

 

SCUM este construit cu Unreal Engine 4 și se va extinde pe întreaga perioadă a accesului timpuriu.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Simulare complexă – SCUM utilizează o mulțime de sisteme complicate ce permit jucătorilor să se avânte profund în personalizarea și managementul caracterelor. Jucătorii pot să își controleze metabolismul, modul de mișcare și chiar cât de repede hainele de pe corp se usucă de pe corp.
  • Un decor masiv – Traversează și explorează 144 de metrii pătrați de teren ce include păduri dense, plaje pitorești, câmpuri senine, orașe abandonate și aeroporturi dărăpănate. Inițial, terenul masiv va putea fi străbătut doar pe jos în timp ce dezvoltatorii vor introduce vehicule pentru o traversare mai rapidă.
  • Evenimente PvP – Ia parte la evenimentele în curs de desfășurare organizate de TEC1 printr-un click și fi transportat în regiunile închise ale hărții pentru lupte extrem de surecistante. Înscrie-te ca voluntar la eveniment și participă împotriva altor prizonieri pentru faimă și loot de mare valoare. Doar cei care vor putea supraviețui vor fi declarați câștigători.
  • Gameplay expansiv – În timp ce versiunea curentă a jocului SCUM include deja sisteme de crafting, luptă și personalizare la un nivel de bază, caracteristicile jocului vor continua să se extindă și vor prezenta mecanici avansate, o mai mare varietate de gameplay și o poveste ce va împinge jucători să completeze misiuni pentru ca într-o bună zi să spere că există o cale de a evada de pe insulă
  • Multiplayer online – Supraviețuiește pe servere ce permit până 64 de jucători și dacă dorești, închiriază-ți propriul server chiar din meniul jocului.
SCUM se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

SCUM

SCUM

Dată lansare

29 August 2018

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Croteam Ltd.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “SCUM”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.