În urma morții tatălui ei, unchiul Larei Croft îi contestă acesteia dreptul de proprietate asupra conacului, Croft Manor. Lara trebuie să exploreze casa ei din copilărie în noul modul de poveste „Blood Ties”, pentru a revendica moștenirea ei și să descopere un mister de familie, care îi va schimba viața pentru totdeauna.

 

În „Lara’s Nighmare” hoardele de strigoi invadată Croft Manor, iar Lara trebuie să-l apere înainte ca acest coșmar să o acapareze.”Blood Ties” include mai mult de o oră de poveste suplimentară single player, precum și provocări de comunitate cu modificatori de cărți care îți permit să concurezi cu scorurile prietenilor în „Lara’s Nighmare”.

 

Acest pachet include, de asemenea, cinci skin-uri clasice Lara Croft, o ținută si arme inspirate din Tomb Raider III și o nouă dificultate „Extreme Survivor” pentru campania principală. Cu mai mult de o oră de conținut de poveste nou, un mod de luptă rejucabil, skin-uri clasice, un costum și o armă nouă și o nouă setare de dificultate, acesta este modul perfect pentru a sărbători 20 de ani de alături de iconica Lara Croft.

Acest produs este utilizabil doar cu versiunea standard a jocului Rise of the Tomb Raider. Achiziționând acest DLC și aplicând-ul versiunii standard de Rise of the Tomb Raider, veți primi upgrade la Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration Pack se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Dată lansare

10 Noiembrie 2015

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Crystal Dynamics

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration Pack”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.