Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

RimWorld PC Box Art Coperta

RimWorlds este un joc sci-fi de simulare a unei colonii pe o planetă extraterestră condusă de un povestitor AI inteligent. Jocul este inspirat de Dwarf Fortress, Firefly și Dune.

 

Îți vei începe călătoria cu doar trei supraviețuitori ai unei prăbușiri pe o lume distantă.

 

RimWorld este un generator de poveste

RimWorld este proiectat pentru a fi co-autorul pveștilor tragice, nebunești și triumfrătoare despre pirați aflați în închisoare, coloniști disperați, foamete și supraviețuire. Acesta acționează prin controlul evenimentelor „întâmplătoare”, pe care lumea jocului le aruncă peste tine. Fiecare furtună, raid al piraților, și vânzător este ca o carte repartizată de AI-ul Povestitor în povestea vieții tale. Există mai mulți povestitori ce pot fi aleși. De la Randy Random face lucruri nebunești, Cassandra Classic merge către tensiune în creștere, iar Phoebe Friendly face doar ca lucruri bune să se întâmple.

 

Coloniștii tăi nu sunt profesioniști în colonizare

Coloniștii cu care începi jocul sunt supraviețuitori unei nave spațiale care transporta pasageri ce a fost distrusă în orbita planetei. Poți astfel să începi cu caractere alese aleator, precum un nobil, un contabil, și o casnică. Vei dobândi mai mulți coloniști prin capturarea lor în luptă și fermecându-i de partea ta, poți să îi cumperi de la comercianți de sclavi, sau de a primi refugiați. Așa că colonia ta va avea întotdeauna un echipaj divers.

 

Fiecare biografie a personajului este urmărită și afectează modul în care aceștia joacă

Un nobil va fi bun la abilități sociale (recrutarea deținuților, negocierea prețurilor de comerț), dar refuză să facă munca fizică. O țărănoi de la fermă știe cum să crească mâncare, folosindu-se de lungă experiență, dar nu poate face cercetare. Un om de știință tocilar este foarte bun la cercetare, dar nu poate face sarcini sociale. Un asasin creat de inginerie genetica nu poate face altceva decât să ucidă – dar el face acest lucru foarte bine.

 

Coloniștii dezvoltă și distrug relații

Fiecare are o opinie despre ceilalți, care îi determină dacă aceștia vor deveni iubitori, se vor căsători, se vor înșela, sau lupta. Poate că cei mai buni coloniști ai tăi sunt fericit căsătorit – până când unul dintre ei se indragostește de chirurgul arătos care a salvat-o de la o rană sau boală majoră.

 

Jocul generează o întreagă planetă de la pol la ecuator

Tu alegi dacă vrei să aterizezi capsulele de salvare într-o tundră rece de nord, o câmpie de deșert uscată, o pădure temperată, sau o junglă ecuatorială plină de căldură. Fiecare zonă are diferite animale, plante, boli, temperaturi, precipitații, resurse minerale și terenuri. Provocările de de supraviețuire dintr-o junglă sufocantă infestată de boli sunt foarte diferite de cele dintr-un deșert deșert arid sau o tundră înghețată cu un sezon de recoltă de două luni.

 

Poți să îmblânzești și să atrenezi animale

Animale de companie adorabile vor inveseli coloniștii triști. Animalele de fermă pot fi prelucrate, mulse și tunse. Fiare de atac pot fi eliberate împotriva inamicilor tăi. Există mai multe animale – pisici, labrador retriever, urși grizzly, cămile, pume, șinșile, găini, și forme de viață exotice extraterestre.

 

Oamenii din RimWorld observă în mod constant situația și împrejurimile lor, și decid în orice moment starea pe care să să o resimtă

Cetățenii din Romworld răspund la foame si oboseală, asistând la moarte, cadavre nerespectuos neîngropate, dacă sunt raniți, lăsați în întuneric, dacă sunt înghesuiți în medii strâmte, dacă dorm în afara sau în aceeași cameră ca și alți, precum și multe alte situații. Dacă sunt prea stresați ei s-ar putea enerva și ataca pe cei din jur și conducătorii sau ar putea ceda, declara înfrânți și ar intra în depresii.

 

Rănile, infecțiile, protezele și afecțiunile cronice sunt urmărite pe fiecare parte a corpului și afectează capacitățile personajelor

Leziuni oculare îi determină pe suferinzi să tragă cu arma greu sau îi pune în posibilitatea de a mai efectua operații. Picioarele răniților încetinesc oamenii. Mâinile, creierul, gura, inima, ficații, rinichii, stomacul, picioareșe, degete de la mâini, degetele de la picioare, și mai multe pot fi rănite, bolnave, sau pur și simplu lipsi, iar toate au efecte logice în joc. De aemenea alte specii au propriile lor aspecte ale corpului, împușcă sau taie piciorul unui un cerb, și totuși acesta încă poate șchiopăta pe celelalte trei. Ia cornul unui rinocer, și este mult mai puțin periculos.

 

Poți repara părți ale corpului lipsă cu proteze variind de la modele primitive la transcedente

Un picior de lemn îi va permite lui Joe Colonist să meargă pe jos, după un incident nefericit, cu un rinocer, dar el va fi în continuare destul de lent. Cumpară un picior bionic scump de la un comerciant anul următor, iar Joe devine un alergător suprauman. Poți chiar să extragi, vinde, cumpăra, și transplanta organe interne.

 

Modurile comunității extind în mod activ conținutul jocului și modalitățile de gameplay

Bucurându-se de suport pentru comunitatea de modding, fanii pot creea și descărca moduri variate ce vor modifica și îmbunătăți experiența de joc.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Gestioneazăs tările, nevoile, rănile și bolile coloniștilor
 • Structuri de modă, arme și îmbrăcămint din metal, lemn, piatră, pânză sau materiale futuriste
 • Îmblânzește și antrenează animale drăguțe, animale de fermă productive și bestii ce pot ataca mortal.
 • Uită-te cum coloniști dezvoltă și rup relațiile cu membrii familiei, iubiții și soții.
 • Luptă împotriva atacurilor piraților, triburilor ostile, animalelor firopase, insectelor gigantice din tuneluri și mașini de ucidere antice.
 • Schimburile comerciale cu navele trecătoare și caravane comerciale.
 • Decorează colonia și transformă-l într-un spațiu plăcut.
 • Sapă prin zăpadă, rezistă în fața furtunilor, și luptă împotriva incendiilor.
 • Capturează refugiați sau prizonieri și întoarce-i de partea ta sau vinde-i în sclavie
 • Descoperă o lume nouă, generată de fiecare dată când joci.
 • Construiește colonii în deșert, junglă, tundră, și multe altele.
 • Învață cum să joci cu ușurință cu ajutorul unui inteligent și discret tutore AI.
RimWorld se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

RimWorld

RimWorld

Dată lansare

16 Iulie 2016

Platformă

PC

Gen

Strategie

Gen

Ludeon Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “RimWorld”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.