Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Resident Evil 4 HD Ultimate Edition PC BoxArt Coperta

În Resident Evil 4, agentul special Leon S. Kennedy este trimis într-o misiune de salvare a fiicei președintelui S.U.A., care a fost răpită.

 

Croindu-și drumul către un sat rural din Europa, el se confruntă cu noi amenințări care prezintă un alt tip de dușmanii zombie, diferiți de tradiționali, prezenți în celelalte jocuri anterioare ale seriei.

 

Leon luptă cu creaturi noi oribile infestate de o nouă amenințare numită Las Plagas și se confruntă cu un grup agresiv de dușmani, inclusiv sătenii ale căror minte este controlată, legată de Los Illuminados, cultul misterios care se află în spatele răpirii.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Texturi HD uimitoare care rulează la 60 de cadre pe secundă pentru prima dată în seria Resident Evil
  • O revizie vizuală completă pentru a aduce acest titlu venerat la cea mai înaltă calitate grafică din toate timpurile
  • Complet optimizat pentru widescreen, textele au fost ascuțite și texturile au fost actualizate pe caractere, fundaluri și obiecte în joc
  • Suport pentru platforma Steam cu realizări Steam, Cloud Steam, cărți de comercializare Steam, clasamente globale și suport complet pentru controller
  • Suport nativ pentru tastatură și mouse cu setări personalizabile de keybind, sensibilitate mouse-ul și setări pentru accelerarea mouse-ului
  • Această versiune nouă a PC-ului va include totul, începând cu iterațiile anterioare, inclusiv suportul pentru subtitrări în engleză, franceză, italiană, germană și spaniolă, precum și conținuturi bonus lansate anterior, cum ar fi epilogul „Separate Ways”.
Vezi toate produsele din seria
Resident Evil
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition

Dată lansare

28 Februarie 2014

Platformă

PC Xbox 360

Gen

Horror Supraviețuire

Producator

Capcom

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Resident Evil 4 Ultimate HD Edition”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.