Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Ready for Take Off A320 Simulator PC Box Art Coperta

Spre deosebire de alte jocuri de simulare aviatică complexe, Ready for Take Off a fost proiectat pentru a permite începătorilor să ducă la capăt un zbor cu mai puțin efort și fără a necesita să învețe foarte multe lucruri. Totuși, entuziaștii și profesioniștii acestor tipuri de jocuri, au la rândul lor o experiență completă la îndemână, inclusiv o mulțime de aeroporturi chiar de la început.

 

Jucătorul poate prelua manșa de control al unuia dintre cele mai cunoscute avioane: Airbus A320. Carlinga sa plasează toate funcțiile și sistemele importante la dispoziția jucătorului – înregistrările vocale din adevărate rute aeriene creează o atmosfera potrivită, imersivă. În plus, simularea include un Beechcraft Baron pentru zborurile de rază scurtă și de formare.

 

Ready for Take Off vine cu 9 destinații de zbor, inclusiv aeroporturile din Düsseldorf, Palma de Mallorca, Londra Heathrow și Nisa. Modelele lor 3D sunt de înaltă calitate și bogate în detalii. Acestea oferă, de asemenea, obiecte mobile – cărucioare de bagaje, autobuze, camioane Pushback jetways, etc care crează un decor plin de viață. Un ciclu zi – noapte face ca aceste scenarii să confere starea de spirit potrivită.

 

La început, jucătorii pot alege dacă doresc să zboare liber între două aeroporturi sau să experimentezze fiorul pe termen lung în modul carieră.

Galerie de imagini pentru acest produs

Ready for Take Off – A320 Simulator se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, Ready for Take Off – A320 Simulator poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Ready for Take Off – A320 Simulator

Ready for Take Off – A320 Simulator

Dată lansare

13 Aprilie 2017

Platformă

PC

Gen

Simulator

Producator

Caipirinha Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Ready for Take Off – A320 Simulator”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.