Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Rayman Origins Coperta

Michel Ancel, premiatul creator al seriei Rayman, Beyond Good & Evil, Raving Rabbids, se întoarce la rădăcinile sale pentru a ne aduce Rayman Originis: un joc platforming de aventură, înaltă definiție, side-scrolling 2D, cu suport co-op în până la patru jucători!

 

Joacă Rayman Origins juca și descoperă sau redescoperă universul magic și gameplay-ul 2D legendar, care a capturat inimile a milioane de fani.

 

Atunci când Poiana Viselor (Glade of Dreams) este invadată de Darktoons, Consiliul zânelor îl invocă în grabă pe Rayman pentru a salva ziua; dar eroul luminii nu este chiar acolo. Pentru a-l ajuta, Rayman se aliază cu cel mai bun prietenul al său, Globox și doi vrăjitori vicleni, The Teensies. Împreună, cea mai amuzantă echipă din lume va trebui să restabilească pacea din Poiana, sau să urmărească cum iubita lor dispare ca un vis urât.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Renașterea unui joc legendă a genului platforming – Au trecut 15 ani de la lansarea inițială a jocului Rayman. Rayman Origins readuce în prim plan caracterele clasice, refăcute în 2D, împreună cu o nouă lume de caractere și medii
  • Gameplay co-op de până la 4 oameni – Joacă ca Rayman în campanie solo sau joacă alături de prieteni, până la 4 jucători, în modul co-op. Jucătorii pot ieși în orice moment fără a afecta progresul celorlalți
  • O nouă abordare artei 2D  O lume bogată, cu peste 100 de caractere și 12 medii unice create de unii dintre cei mai reputați artiști și animatori.
  • Un teren de joacă vast – Rayman Origins include peste 60 de nivele de joc platforming 2D proiectate pentru toate vârstele și stiluri de joc. Deblochează noi abilități în mod progresiv pentru a reveni la nivelurile anterioare și descoperi noi căi și secrete.
    Varietate de stiluri de joc – Rayman Origins este un platformer la bază, dar are elemente de mai multe genuri de joc.
  • Lupte cu boșii epice – Un monstru roz gigant cu sute de ochi, un Golem posedat, muntos, O plantă carnivoră malefică, Rayman Origins va pune jucători la încercare cu multe bătălii provocatoare
  • Conceput de artiști și ingineri extremi de talentați
Rayman Origins se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Rayman Origins

Rayman Origins

Dată lansare

29 Martie 2012

Platformă

Mac PC PS Vita PS3 Wii U Xbox 360

Gen

Arcade

Producator

Ubisoft

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Rayman Origins”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.