Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Pro Evolution Soccer 2017 PC Box Art Coperta

Pro Evolution Soccer 2017 marchează revenirea mult-premiatei franciză PES complet cu o abundență de noi caracteristici și îmbunătățiri de calitate.

 

PES 2017 are ca obiectiv să-și păstreze titlul său de „cel mai bun joc de sport” pentru un al treilea an, astfel cum a fost votat în întreaga lume la diferite show-uri de gaming, evenimente mass-media și alte publicați majore în 2014 și 2015.

 

Sloganul versiunii de anul acesta face parte din conceptul de creare fiind intitulat „Control Reality” încapsulează idea centrală a produsului din acest an, ce ridică gameplayul mult premiat la un nou nivel, prin atingerea unoi nou nivel de interactivitate realistică atât în controlul jocului cât și noului standard de imagini autentice.

 

Imersiunea creată în prezentarea jocului și elementele interactive tactice sporesc experiența resimțită de jucători, deoarece produsul își propune să maximizeze distracția oferită de mult îndrăgitul sport.

 

Motorul jocului, Fox Engine propulează din nou seria către noi culmi, oferind o mare cantitate de îmbunătățiri, iar în PES 2017 fanii vor fi capabili să experimenteze fotbalul real pentru prima dată într-un joc video.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Control realist – Jucătorii controlează mingea în moduri unice bazate pe unde și cum ating fotbaliștii mingea, dictând fluxul de joc bazat pe modul în care reacționează aceștia la mișcarea imprevizibilă a mingi.

Pase precise – Prin combinarea noului motor de control Real Touch și fizica reală a mingi, pasarea este o adevărată formă de artă în PES 2017. Pasa se face pe cea mai bună trasă iar sincronizarea cu momentul ideal va genera o traiectorie perfectă.

Efecte grafice autentice – Calitatea vizuală s-a bucurat de îmbunătățiri majore. Nimic nu a fost lăsat neatins, de la modelele jucătorilor, modul de iluminare, mulțimile, terenul și stadioane complet modernizate. Niciodată un joc nu a arătat așa de real.

Mișcare naturală a fotbaliștilor – Sute de noi animații aduc jucători și portari la viață.

Portari îmbunătățiți – Portarii se bucură un salt mare în calitate prin mișcări și animații noi adăugate, creând cei mai agili portari din istoria PES.

Control total al echipei – Gameri pot schimba instantaneu mentalitatea echipei în atac și apărare, care poate fi optimizată și controlată prin comenzi simple.
Strategii și tactici avansate – Strategii precum tiki-taka și marcaj om la om strict pot fi setate în „Instrucțiuni avansate”, care adaugă varietate foarte mare în modul în care se poate câștiga un meci
Control al loviturilor din corner – Lovitura din controler a primit atenție, jucătorii vor putea seta diferite tactici defensive dar și ofensive. Opțiuni defensive precum marcarea zonală sau marcarea om. Opțiunile ofensive, de asemenea sunt incluse, cum ar fi controlarea miscării specifice per fotbalist.

AI adaptiv – Pentru prima dată într-un meci de fotbal, AI-ul va învața cum gameri se joacă. Pentru PES 2017 AI-ul adaptiv va schimba pentru totdeauna jocurile sportive.

Vezi toate produsele din seria
Pro Evolution Soccer
Pro Evolution Soccer 2017 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Pro Evolution Soccer 2017

Pro Evolution Soccer 2017

Dată lansare

13 Septembrie 2016

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Sport

Producator

Konami

1 recenzie pentru Pro Evolution Soccer 2017

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    L-am jucat toată săptămâna trecută și zic ca merita. Fanii fifa ar trebui să-l incerce

Revizuiți “Pro Evolution Soccer 2017”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.