Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Prey PC Box Art Coperta

În Prey, te trezești la bordul Talos I, o stație spațială care orbitează în jurul Lunii în anul 2032. Tu ești subiectul cheie al unui experiment menit să schimbe omenirea pentru totdeauna – dar lucrurile au mers teribil de greșit. Stația Spațială a fost invadată de forțe extraterestre ostile și acum ești prada lor. Pe măsură ce descoperi secretele întunecate ale Talos I și propriul trecut, trebuie să supraviețuiești, folosind instrumentele găsite pe stație; inteligența, armele și abilitățile tale impresionante. Soarta stației Talos și tuturor persoanelor de la bord este în mâinile tale.

Comandă Prey și primește ca gratuit pachetul Cosmonaut Shotgun Pack:

- Jocul Prey
- Magrave Shotgun & Ammo Plans
- 2 Medkits
- Starter Fabrication Materials
- 3 Transtar Neuromods
- 1 Recycler Shielding Chipset

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Thriller Sci-Fi
Nimic nu este așa cum pare la bordul Talos I. Fiind Morgan Yu, descoperă indiciile pe care le-ai lăsat în urmă pentru tine, și descoperă adevărul despre trecutul tău. Ce rol vei juca în planurile lui TranStar și amenințării misterioase care devastează stația?
Un cadru singular
Orbitând Luna, stația spațială Talos I simbolizează culmea atinsă de întreprinderi în deținerea spațiului. Explorează o navă luxoasă, creată pentru a reflecta luxul corporativ al anilor 1960, și navighează în căi interconectate, non-lineare construite pentru a ascunde nenumărate secrete.

Amenințare inimaginabilă
Prezența extraterestră obscur infestează Talos I este o creatură vie care dorește să își anihileze în moduri extrem de brutale prada. Depinde de tine, unul dintre ultimii supraviețuitori de la bordul stației, pentru a pune capăt atacului mortal al acestor creaturi de pradă obsedante.
Provocare
Personalizează opțiunile de joc și setările de dificultate pentru o aventură pe placul tău. Poți face experiența mai dificilă (sau mai ușoară) prin modificarea unui număr mare de parametri referitori la stealth, mișcare și luptă.

Joacă așa cum vrei
Obține abilități extraterestre pentru a dezvolta o combinație distinctă de puteri și îmbunătățește-ț abilitățile unice. Construiește elemente utile folosind planuri, folosește, gadget-urile și instrumentele de la bordul stației pentru a depăși obstacolele periculoase din calea ta. Supraviețuiește amenințării fără de precedent cu inteligență și improvizare.

Prey se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Prey

Prey

Dată lansare

5 Mai 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

Arkane Studios

1 recenzie pentru Prey

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Sper sa fie cel putin la fel de bun ca originalul titlu. Precomandat cu succes, recomand magazinul.

Revizuiți “Prey”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.