FIECARE ZI ESTE O ZI PLINĂ DE ZĂPADĂ.

 

Survival Pass

Câștigați recompense prin completarea misiunilor sau pur și simplu jucând în mod normal! Accesul la Survivor Pass: Vikendi este gratuit, dar mai multe misiuni, nivel mai rapid și recompense exclusive pot fi obținute doar prin achiziționarea Playerunknown’s Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi.

Playerunknown's Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi se desfasoara pe o perioada limitata. Conform informatiilor Eventul este valabil in perioada 19 Decembrie 2018 - 27 Februarie 2019.

O data cu trecerea acestei datte Survivor Pass-ul nu va mai fi activ in joc iar produsul va fi delistat din magazin.
Aceasta inseamna ca pentru a va bucura de Survivor Pass va trebui sa participati la misiuni si sa jucati Playerunknown's Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi in perioada 19 Decembrie - 27 Februarie.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Finalizați misiuni: Peste 300 de misiuni de completat!

Misiunile din Pachetul Playerunknown’s Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi sunt sunt concepute special pentru a vă ajuta să vă progresați abilitățile, în timp ce câștigați Pass XP-ul necesar pentru a vă debloca recompensele. Avansați prin destule misiuni și vă veți transforma într-un expert cu sânge rece al câmpurilor de luptă în cel mai scurt timp. De la sarcini simple, adaptate pentru jucătorii care abia încep jocul, la provocări ce vor testa chiar și pe cei mai mai experimentați veterani. Misiunile Survivor Pass vor ridica mizele pentru toți.

  • Creșteți în level: O recompensă pentru fiecare level câștigat!

Completați misiuni pentru a câștiga XP, sau pur și simplu joacă jocul și crești în level prin metoda cea mai clasică, grind. Recompense exclusive se acordă fiecărui level câștigat, așa că jucați din greu pentru a vedea cât de sus puteți ajunge! Veți avea zece săptămâni pentru a finaliza Pass-ul, însă jucătorii care doresc să economisească timp pot cumpăra pachete de 5, 20 sau 50 de niveluri direct prin magazinul din joc.

  • Deblocați recompense: Peste 60 de obiecte noi exclusive!

Cu peste 60+ de skin-uri exclusive ce pot fi deblocate în Playerunknown’s Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi, veți putea să vă avântați prin mediul nemilos al lui Vikendi, într-un stil fără compromisuri. Purtați căciula Kubanka inspirată de Europa centrală și blănurile groase, înghețați-vă inamicii cu skin-uri de arme epice, iar pentru prima dată inserați-vă still-ul în căștile de nivel 2 și 3 cu modele unice.

Playerunknown’s Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Playerunknown’s Battlegrounds

Playerunknown’s Battlegrounds

Dată lansare

23 Martie 2017

Platformă

PC Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Bluehole Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Playerunknown’s Battlegrounds Survivor Pass: Vikendi”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.