Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Plants vs Zombies Garden Warfare Coperta

Plants vs Zombie: Garden Warfare este un joc ce te va îngropa în pământ într-o acțiune explosivă. Distruge zombi în timp ce folosești diferite soiuri de plante, ce au caracteristici unice într-o lume în care umorul se întâlnește cu jocurile de castle defense.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Joc bazat pe multiplayer – Un întreg cartier poate juca împreună în timp ce 24 de echipe se luptă pentru controlul a 10 terenuri diferite. Garden Warfare oferă atât moduri cooperativ dar și competitive, astfel încât vei putea să devi foarte bun în ambele moduri.

– O tonă de posibilități de customizare – Fiecare punct și fiecare victorie îți oferă monezi care pot fi folosite pe pachete extra ce îți pot oferi o varietate de caractere, bonusuri, skin-uri dar și multe altele. Cu cât joci mai mult cu atât vei debloca lucruri noi și vei putea să domini întregul cartier

– Îmbunătățiri gratis – Acțiunea jocului continuă să crească prin includerea a noi DLC-uri precum Suburbination. Acesta include conținut nou ce îi oferă jocului un aer proaspăt. Domină terenul în noile moduri din DLC și învață să utilizezi planta Plasma Pea Shooter. Întregul conținut este gratis pentru toți deținătorii de Garden Warfare.

Vezi toate produsele din seria
Plants vs. Zombies
Plants vs. Zombies: Garden Warfare se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Dată lansare

28 Februarie 2014

Platformă

PC PS3 Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

PopCap Games

1 recenzie pentru Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Lupte de actiune foarte intense, ce alaturi de strategie fac din acest joc unul foarte placut si reusit. Imi place foarte mult. Cel mai bun pret.

Revizuiți “Plants vs. Zombies: Garden Warfare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.