Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Box Art

Pregătiți-vă  pentru cea mal mai nebun și distractiv shooter din univers, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Dr. Zomboss a cucerit Suburbia și a transformat-o într-un paradis plin de zombi și fără de plante.

 

Acum este rândul plantelor să treacă în ofensivă într-un nou mod de 24 de jucători Herbal Assault pentru a cuceri cartierul. Alege echipa și luptă în moduri co-op de până la 4 sau solo. Noi moduri, noi clase și mult umor, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 atacă shooterele serioase, oferind multe momente de bucurie, singur sau alături de prieteni.

 

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 introduce de asemenea și Backyard Battleground, porpriul hub unde alături de încă 3 prieteni puteți participa la misiuni zilnice, provocări și interacționa cu caracterele favorite din Plants vs. Zombies.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Plantele atacă – De data aceasta, plantele nu mai stau în defensivă, ci asaltează hoardele de zombi, în speranța recuceririi Suburbia
  • Mai multe caractere, clase și skin-uri – 6 noi clase se alătură echipei, oferind astfel peste 14 clase diferite de joc. Peste 100 de plante și zombi se reîntorc din jocurile precedente, oferind un teren de luptă divers
  • Joacă așa cum vrei – Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 oferă moduri de joc ce pot fi accesate singur sau alături de prieteni
  • O lume Plants vs. Zombies vie – Bătălia din Suburbia este plină de acțiune în cele 12 hărți pline de personalitate, umor și secrete.
Vezi toate produsele din seria
Plants vs. Zombies
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Dată lansare

23 Februarie 2016

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

PopCap Games

1 recenzie pentru Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Foarte tare jocul, mai bun decat unul si mai complex. Misiunile pot fi jucate in co-op si single player iar campul de lupta, Backyard Battleground este foarte interesant.

Revizuiți “Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.