Evaluat la 10 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Outlast Coperta

În Mount Massive Asylum, o zona greu accesibilă din munții Colorado, multe orori te așteaptă. O casă masivă și abandonată, unde pe vremuri era străbătută de bolnavii mentali ai zonei, a fost redeschisă într-un scop beneficiar, acela de a servii ca o zonă de cercetare și caritate. Azilul a fost mult timp un secret bine ținut, până acum.

 

Jurnalistul independent Miles Upshur, reușește să intre în această casă, unde odată înăuntru el descoperă o altă lume. O lume plină de atrocități, o lume unde linia între știință, religie și natură dispare, o lume terifiantă. Acesta se găsește captiv, iar singura sa speranță de evadare reprezintă chiar descoperirea adevărului ascuns în inima ospiciului.

 

Outlast este o adevărată experiență de groază care își propune să dezvăluie faptul că cei mai terifianți monștrii vin chiar din mintea umană.

 

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Aspecte reprezentative:

 

Experiență de supraviețuire Horror unică – Nu ești un luptător, nu ești un soldat, ești un simplu om cu o cameră. – Dacă vrei să supraviețuiești ororile azilului, unica ta șansa este acea de a fi mai rapid ca ei. Singura speranța e să fugi… sau să te ascunzi.

Grafică imersivă: Dezvoltatorii jocului s-au axat pe grafic[ pentru a oferii jocului o lume detaliată și terifiantă pe care tu trebuie să o explorezi.

Joc bazat pe stealth cu anumite elemente inspirate din parkour

Inamici de neprevăzut – Jucătorii nu pot știi când unde și cum unul din locuitorii azilului îi vor prinde într-un final din urmă.

Poveste adevărată: Locațiile și caracterele din Outlast sunt inspirate din Aziluri reale și cazuri unde bolile mentale au cauzat crime.

Cumpără și un expansion pentru Outlast

Outlast se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Outlast

Outlast

Dată lansare

4 Septembrie 2013

Platformă

PC PS4

Gen

Supraviețuire

Producator

Red Barrels

2 recenzii pentru Outlast

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Foarte bun jocul, nu pentru cei slabi de inima cu sigurantaa.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Fratee, deci cred ca e singurul joc din care practic am iesit ca m-a speriat prea tare!! Daca te apuci sa-l joci noaptea, nu prea iti recomand.

Revizuiți “Outlast”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.