Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Osiris New Dawn PC Box Art

„Cea mai veche și mai puternică emoție a omenirii este frica si cea mai veche și cea mai puternică frică este frica de necunoscut.” – H.P. Lovecraft.

 

Este anul 2046 și descoperirea omenirii „motorul fold” de propulsie ce este capabil să propulseze obiecte la o viteză aproape de viteza luminii a permis trimiterea omenirii în expedițiile Osiris din sistemul Gliese 581. Tu faci parte din cea de-a doua echipă de colonizare trimisă de U.N.E. (Organizația Națiunilor Unite ale Pământului) pentru a studia potențiale planete locuibile, însă nava spațiala funcționează necorespunzător, și pierde viteză rapid, forțând o aterizare de urgență pe suprafața planetei.

 

Depășește pericolele mediului și condițiilor meteorologice imprevizibile, prin construirea unei baze centrale, extinderea structurii în continuare cu unități modulare pentru a cultiva alimente, crearea unor centre de cercetare, centre de fabricație și mult mai mult. Pentru a îmbunătății tehnologiile avansate și pentru a prospera pe planetă, traversează într-o lume plină cu peisaje uimitoare și terori extraterestre care îți vor îngheța sângele. Osiris este un joc frumos, care combină în mod unic, un mod de crafting inventiv, o explorare curiosă, și o luptă plină de abilități și iscusință.

 

Explorează un sistem extraterestru și colonizează lumi plină de minuni incredibile și pericole necruțătoare.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Colonizare Multiplayer: Lucrează împreună cu jucători online pentru a construi o colonie prosperă și împreună apărați-vă împotriva speciilor extraterestre periculoase, supraviețuiește fenomenelor de mediu precum ploilor de meteoriți și atacurilor venite de la alte colonii de jucători.

– Supraviețuiește, construiește, cercetează și prosperă: Adună resurse și materiale pentru a te adapta la sistemul străin, construiește structuri modulare pentru a cultiva alimente și de a crea sectii de productie, cercetează noi tehnologii pentru a face îmbunătăți echipamentul, construiește noi vehicule și roboți, și explorează mediul pentru a descoperi noi resurse și secrete care te vor ajuta să te extinzi și prosperi în această lume extraterestră.

– Explorează planeta și dincolo de aceasta: Învață ce minuni și orori se află pe planetă extraterestră și explorează temnițele subterane pentru a descoperi obiecte, materiale și povești unice. În timp, construiește nave spațiale pentru a te lansa în spațiu și pentru a călători construi nave spațiale pentru a lansa în spațiu și a călători în alte planete din sistemul solar.

– Pregătește-te de luptă: Alege dintre modul de control first sau third person în timp ce vânezi specii extraterestre inteligente cu instincte de prădător. Echipează o varietate de arme pentru a te asigura că ești pregătit pentru orice situație.

– O experiență vizuală desăvârșită – Experimentează o calitate grafică înaștă, de obicei găsită doar în jocurile AAA. Osiris: New Dawn oferă o atenție deosebită la detaliile de textură și de iluminare folosind High Dynamic Range creând o lume superbă, înfricoșătoare. Un sistem avansat IK oferă peste 200 de mișcări uimitoare fluide ale jucătorului și o gamă diversă de animații terifiante pentru creaturile extraterestre.

Osiris: New Dawn se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Osiris: New Dawn

Osiris: New Dawn

Dată lansare

28 Septembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Fenix Fire

1 recenzie pentru Osiris: New Dawn

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    L-am cumparat si chiar daca e in Early Access e mult peste ce ma asteptam. Da, inca e incomplet si mai trebuie sa lucreze la el dar e mult superior dezamagitorului No Man's Sky iar fiind conectat online vei avea mereu momente interesante

Revizuiți “Osiris: New Dawn”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.