Evaluat la 6 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 3 - Evaluare:
No Mans Sky Box Art

Inspirat de aventura și imaginația pe care o iubim, atât de prezentă în genul clasic science-fiction, No Man’s Sky ne prezintă o galaxie complet explorabilă, umplutp cu planete unice și forme de viață pericol constant și acțiune.

 

În No Man’s Sky, fiecare stea este lumina unui soare îndepărtat, fiecare orbitat de planete pline de viață ce pot fi explorate în totalitate. Zboară lin în cosmos, descoperău suprafețele planetare, fără ecrane de încărcare, fără limite. În acest univers infinit generat procedural, vei descoperi locuri și creaturi pe care nici un alt jucători nu le-a mai văzut înainte – și, probabil, o va face niciodată.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Inițiază o călătorie epică – În centrul galaxies se află un impuls incredibil ce te va îndemna la o călătorie pentru a afla adevarata natură a cosmosului. Dar, în tot acest timp vei înfrunta creaturi ostile și pirați spațiali, moartea va costa, iar supraviețuirea va sta în fața ta și va depinde de alegerile pe care le vei face în îmbunătățirea navei, armelor sau costumului
 • Descoperă-ți propriul destin – Întreagul voiaj în lumea No Man’s Sky depinde de tine. Vei putea alege în totalitate ce vrei să faci. Vei fi un luptător și îi vei ataca pe cei mai slabi pentru a le lua bogățiile, vei vâna pirații spațiali? Vei fi un comerciant, care va găsi resurse bogate și le va vinde la prețurile cele mai mari? Sau poate vrei să fi un explorator. Avântă-te într-o lume necunoscută și descoperă ținuturi, colțuri ale universului nemaivăzute.
 • Povestește întreaga călătorie – Întreaga călătorie este un loc viu. Convoaiele comerciale călătoresc între stele, facțiunile se luptă pentru teritoriu, pirații îi vor vâna pe cei slabi, iar poliția va sta la posturi și va urmări cum acțiunea se desfășoară. FIecare joc va intra într-o galaxie comună, și vei putea împărți descoperirile și poveștiile cu jucătorii pe care îi vei întâlni. Poate vei vedea rezultatul acțiunilor tale la fel cum ei le văd pe ale tale.
No Man’s Sky se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

No Man’s Sky

No Man’s Sky

Dată lansare

9 August 2016

Platformă

PC PS4

Gen

Acțiune Aventură

Producator

Hello Games

3 recenzii pentru No Man’s Sky

 1. (achiziție verificată) – Evaluat la 4 din 10
  Un joc extrem de slab si dezamagitor. Ma asteptam la multe vazand in trailere si la ce declara PR-ul dar e mult mult sub asteptari. Am vazut ca a scazut pretul insa nu ma mai intereseaza, nici gratis nu l-as juca.
 2. (achiziție verificată) – Evaluat la 4 din 10
  Jocul este o dezamagire maxima, nici nu se compara cu ce ni s-a promis. Un joc care nu duce nicaieri cu multe elemente cel mai probabil facute in pripa, nu merita atentia primita. Merita 1 dar votez mai mult pentru ca poate il vor mai imbunatati
 3. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
  Oare acest joc va merita suma enorma pe care eu consider ca o cere dezvoltatorul? Sa speram ca facem o alegere buna. Lumea infinita generata procedural de dezvoltator pare foarte incitanta.

Revizuiți “No Man’s Sky”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.