Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Nier Automata PC Box Art Coperta 2

Nier Automata spune povestea androizilor 2B, 9S și A2 și lupta lor pentru a revendica distopia condusă de mașinării, o lume invadată de mașini puternice.

 

Omenirea a fost alungată de pe Pământ de ființe mecanice din altă lume. Într-un ultim efort de a lua înapoi planeta, rezistența umană trimite o forță de soldați Android pentru a distruge invadatorii. Acum, un război între mașini și androizi se dezlănțuie… Un război care ar putea dezvălui în curând un adevăr a lumii de lung uitat.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Bătălii pline de acțiune – Jucătorii vor comuta între utilizarea atacurilor de la distanță cu cele melee în timp ce se vor lupta împotriva hoardelor de inamici si boși dificili într-o varietate de hărți pe câmp deschis. Sistemul de control foarte bine strâns și responsiv alături de o luptă incredibil de fluidă sunt simple de învățat pentru noii veniți în timp ce în același timp oferă o complexitate de opțiuni pentru jucătorii cu experiență în acest gen de jocuri. Jucătorii pot efectua acțiuni în mare viteză – combinând atacuri rapide cu cele greoaie și de impact – iar în același timp pot folosi un arsenal bogat de arme în timp ce evită inamicii cu viteză și stil.
  • O lume Open World frumoasă și dezolată – Jocul alătură perfect peisaje obsedant de frumoase și locații unice, toate acestea fără nici o zonă de încărcare. Mediile sunt redate în 60fps și conțin o multitudine de sub-evenimente, în plus față de povestea principală.
  • Personaje și povești construite într-un mod unic captivant – Nier Automata prezintă povestea androizilor 2B, 9S și A2 care luptă într-o bătălie feroce pentru a revendica o distopie condusă de mașinării, acaparată de arme puternice, cunoscute sub numele de machine lifeforms.
  • Elemente de RPG – Jucătorii vor obține o varietate de tipuri de arme, vor învăța noi abilități în luptă, vor crește în nivel și vor putea să își personalizeze loadout-ul așa cum vor ei pentru a își impune propriul stil de joc.
  • Utilizează sistemul de suport „Pod” pentru a primi ajutor în luptă cât și în afara ei – Pod-urile pot ataca inamicii atât ăn modurile manuale cât și în cele blocate. Aceștia pot asista, de asemenea, în afara luptelor, cum ar fi să permită jucătorului să gliseze prin aer. Pod-urile pot fi îmbunătățite pe tot parcursul jocului, cu opțiuni de upgrade, inclusiv noi moduri de atac și variații.
  • Mod Auto pentru Începători – Jucătorii începători pot folosi modul Auto pentru atacuri ușoare și manevre evazive.
Nier Automata se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Nier Automata

Nier Automata

Dată lansare

17 Martie 2017

Platformă

PC PS4

Gen

Acțiune

Producator

PlatinumGames

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Nier Automata”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.