Evaluat la 10 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Need for Speed Rivals Coperta

Șterge linia dintre single player și multiplayer în jocul de-a polițiștii și tâlharii. Intră într-o lume deschisă multiplayer unde prietenii tăi deja se întrec. Uită de monotonia nivelelor izolate, unde trebuie să intri într-o planșă pentru a face misiuni grele și plictisitoare. Acum te poți întâlnii cu prietenii tăi în uriașa lume pentru a împărții experiența ce o oferă Need for Speed: Rivals.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– O experiență completă atât single-player dar și multiplayer. Poți juca împreună cu prietenii tăi în mediul online, unde vei putea să te întâlnești cu aceștia în timp ce participă la misiuni sau poți chiar să joci împreună sau împotriva lor. Dacă preferi experiența single-player, pur și simplu dezactivează opțiunea de multiplayer și devin-o șoferul suprem.
– Rivalitate explozivă – Șoferii sunt oameni singuratici ce trăiesc pentru glorie, conducând vehicule rapide pentru a își depășii adversarii dar și pentru a scăpa de poliția ce le respiră mereu în ceafă. Polițiștii formează patrule ce lucrează împreună pentru a oprii și aresta delicvenții care se hotărăsc că strada le aparține. Schimbă rolul oricând vrei și luptă pentru a deveni cel mai bun șofer în noul sistem de clasamente.
– Grafică impresionantă – Bucură-te de experiența pe e care cursele rapide ți-o pot oferii prin ajutorul motorului grafic Frostbite 3. Fiecare detaliu din joc arată uimitor, reușind să ofere un mediu real . Condu în ninsoare, grindină, ploaie, ceață sau în furtuni de nisip.
– Mașina ta îți va reprezintă identitatea – Personalizează-ți mașina cu alterări de performanța dar și cu design-uri unice. Prezintă-te lumii exact cum vrei, prin o varietate mare de modificări, ce îți oferă oportunitate să te exprimi exact cum vrei.
– Dispozitive de evadare și capturare – Utilizează-te de noile inovații în tehnologia de vârf a mașinilor. Utilizează un întreg arsenal ce te poate ajuta să evadezi sau să prinzi și arestezi inamicul. Fiecare din facțiuni prezintă avantaje ce va trebui să le folosești în momentul potrivit pentru a fi victorios.

Vezi toate produsele din seria
Need for Speed
Need for Speed: Rivals se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Dată lansare

19 Noiembrie 2013

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Racing

Producator

Ghost Games

2 recenzii pentru Need for Speed: Rivals

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Chiar cel mai bun nfs. Va multumesc pentru promptitudine, ma joc cu fratele meu.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Daca nu imi sacadaa pc-ul nu aveam probleme cu el. AL-am instalat pe alt calculator si a mers brici.

Revizuiți “Need for Speed: Rivals”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.