Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Need for Speed Payback Box Art

Need for Speed, una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din lume, se întoarce pentru a se răzbuna în noul Need for Speed ​​Payback.

 

Desfășurându-se în lumea interlopă a Fortune Valley, tu și echipajul tău destrămat de trădare vă reuniți pentru a vă răzbuna pe The House, un cartel necinstită care guvernează cazinourile, criminali și polițiștii orașului. În acest paradis al pariorului corupt, mizele sunt ridicate, iar The House (Casa) întotdeauna câștigă.

 

Construiește vehicule unice cu sisteme de tunning și personalizare mult mai profunde decât oricând înainte. Împinge-le pe acestea la limită atunci când scăpi de dificilele bătălii cu poliția. De la jafuri nebunești la bătălii devastatoare ale mașinilor, la misiuni uimitoare, Need for Speed ​​Payback oferă o experiență plină de adrenalină ce te va ține mereu conectat.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Modifică orice vehicul și crează un adevărat bolid – Mașina ta reprezintă centrul tuturor lucrurilor pe care le faci în Need for Speed ​​Payback. Modelează și modifică fără încetare performanțele vehicului cu fiecare dintre cele cinci clase distincte (Race, Drift, Off-Road, Drag și Runner) pentru a fi victorios în orice cursă, misiune sau provocare.
  • Trăiește o fantezie plină de acțiune și curse – Joacă precum cele trei personaje distincte unite de un singur scop comun: Răzbunare. Tyler, Mac și Jess formează o echipă ce speră să egaleze scorul, într-o luptă împotriva tuturor șanselor pentru a distruge cartelul The House și pentru a îl îndepărta de la domnia regiunii Fortune Valley. Luptă cu polițiștii în momente cu intensitate tot mai mare, luptă împotriva rivalilor din întregul oraș și condu pe toate tipurile de teren pe asfalt precum și prin munți, canioane și deșerturi.
  • Competiție cu mize mari – Noul mod de gameplay, Risc vs. Recomensă introduce noi mize, fară de precedent. Provocă-ți prietenii sau potențiali rivali prin intermediul recomandărilor Autolog ce prezintă diverse evente sau luptă în modurile online clasice pentru a fi primul în clasamente.
Vezi toate produsele din seria
Need for Speed
Need for Speed Payback se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Need for Speed Payback

Need for Speed Payback

Dată lansare

10 Noiembrie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Racing

Producator

Ghost Games

1 recenzie pentru Need for Speed Payback

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Deabia-l astept :X precomandat din prima zi de aparitie pe site. Recomand

Revizuiți “Need for Speed Payback”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.