Platformă

Disponibil

Regiune

Mr. President PC Box Art Coperta

Mr. President!

 

Poți încasa un glonț pentru viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii ?! Vei juca ca Dick „Rock-Hard” Johnson un om anti-glonț, cea mai bună gardă de corp pe care bani o pot cumpăra. El a jurat să protejeze candidatul prezidențial cel mai urât din toate timpurile, Ronald Rump.

 

Media liberală a fraudat alegerile și pătat imaginea publică strălucitoare a lui Rump, iar acum ei încearcă să-l ucidă. Pentru a îl salva pe Rump de la moartea sigură va trebui să îți sacrifici corpl făcând diferite salturi, flipuri, aruncări, rotiri, și multe alte verbe pentru a te interpune între Rump și moartea sigură. În cazul în care Rump moare, cine va plăti abonamentul pentru Netflix? Cum ai de gând să plătești împrumuturile tale de student sau facturile medicale umflate? Cum vei obține bani pentru un alt joc de fizică prost? Așa că salvează omul sau nu vei primi nici un ban! Este de datoria ta de american să protejezi, servești, și să trăiești pentru dolarul puternic, pentru că banii sunt singurul semn adevărat al valorii cuiva.

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Distrugere masivă folosindu-ți corpul! – Nu numai că poți bloca gloanțele cu corpul tău, dar poti distruge structurile din jur azvârlindu-te în ele!
  • Peste 50 de tentative de asasinat! – Trebuie să treci de 50 de tentative de asasinat provocatoare venite de la o amenințare nelumescă.
  • O aventură ce înconjoară pământul – Urmărește-l pe Rump în timpul campaniei prezidențiale și vizitează diferite locații din întreaga lume.
  • Provocări Pro Rasslin – Poți să îl lovești cu cotul sau cu capul pe candidatul la președinție?
Mr. President se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Mr. President!

Mr. President!

Dată lansare

10 Octombrie 2016

Platformă

Gen

Acțiune Lupte

Producator

Game Developer X

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Mr. President”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.