Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Miscreated Box Art

Nimeni nu știe ce a început războiul final – a fost gata prea repede, luptat cu ultimile stocuri de arme nucleare ale națiuni beligerante, și cei care au tras nu au supraviețuit. A fost războiul final pentru că, după acea nu a mai existat nimeni care a vrut să lupte; am fost cu toții prea ocupați pentru a supraviețui în noua lume.

 

O jumătate de secol de războaie, folosind bombe nucleare, arme biologice, nanoweapons, și chiar cinetice ne-a expus o nouă lume, Lumea Abandonată: Populație 100 de milioane de oameni și din nefericire scade foarte rapid.
Cine e de vina? Depinde de cine ești, dar ai putea la fel de ușor da vina pe industria armelor; până la final, aproape fiecare traficant de arme din lumen era  deținută de Amalgamated Corporation; în timp ce toată lumea se lupta  compania cumpăra „mijloacele de producție”, și într-un final toate armele chiar dacă erau folosite împotriva ambelor părți purtau cu mândrie eticheta AC.

 

În cele din urmă AC concepea tot, AC Sportsdrinks, AC Icecream, AC Battlegear, chiar AC Happytabs.

 

AC chiar a creat problema minunată cu mutanții, vaccinul pe care l-au creat pentru a combate bolile de la radiatii ce au devenit la fel de comune ca pneumonia de la câmpurile de luptă plină de praf. Toți izotopii de la armele de calitate intră în apă și aer – și reacționând cu armele biologice rămase au făcut o mulțime de oameni să meargă foarte ciudați și să se comporte ca niște canibal.

 

Puteți ignora un vecin în curs de dezvoltare pentru un timp dar atunci când el încearcă să te mănânce, trebuie să îl iei în seamă ca o amenințare serioasă.
Deci asta este, am terminat, civilizația se bucură în sfârșit de o pauză a războielor.

 

În 2089, oricine a rămas în viață și fără mutații este doar axat doar pentru a rămâne așa cum este. Există povești de enclave aici și acolo, unde sunt destule provizii de hrană iar mutanții sunt foarte puțini sau foarte multă muniție pentru a îi elimina.

 

Pământul rămâne, toate acestea vor trece, iar dacă Darwin te-a binecuvântat, atunci tu sau copiii tai vor moșteni ce a mai rămas. Pentru moment, trebuie să luptăm zilnic pentru a mai avea o zi de viață.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

 • Posibilitate de a crea baze
 • Clanuri
 • Sisteme de comunicare VoIP
 • Vehicule
 • Crafting
 • Gravitația influențează traiectoria gloanțelor
 • Inamici ce apar în locații aleatoare
 • Sistem de spawn al armelor dinamic
 • Sisteme pentru gestionarea foamei și setei
 • Ciclu Noapte-Zi
 • Sistem de vreme dinamic
Miscreated se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Miscreated

Miscreated

Dată lansare

30 Octombrie 2014

Platformă

PC

Gen

MMO

Producator

Entrada Interactive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Miscreated”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.