Evaluat la 8.66 din 10 bazat pe 3 recenzii (3 recenzii clienți)

Platformă

,

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 3 - Evaluare:
Minecraft Coperta

Minecraft este jocul care a fermecat întreaga lume. Minecraft este jocul posibilitatilor infinite. Poti crea tot ce-ti imaginezi.

 

Printr-o grafică retro, ce a lăsat criticii nedumeriți Minecraft se evidențiază prin stilul unic, caracterele cheie dar și prin libertatea absolută, libertate ce poate fi experimentată alături de prieteni în multiplayer.

 

Dacă ești interesat de construirea unor structuri uriașe pornind de la zero, dar cu resurse nelimitate, modul Creative este alegerea perfecta. Vei putea creea propria hartă, propria regiune, structuri întregi fără a avea teamă de creepi. Este o lume liniștită ce încurajează creativitatea.

 

Dacă preferi aventura intr-o lume periculoasa, in care construiești și improvizezi, probabil că vei vrea sa joci in modul Survival. În acest acest mod te vei întâlni cu monștri care vor vrea să te mănânce pixel cu pixel. Trebuie să te protejezi de aceste creaturi care își fac apariția pe timpul noptii.

 

Minecraft este jocul momentului, fiind disponibil pe aproape toate platformele disponibile. Dacă vrei să te apuci de săpat și construit într-o lume unică și pixelată, Minecraft este alegerea perfectă.

Pentru a putea activa produsul va fi necesar un cont Mojang. În caz că nu aveți unul, vi-l puteți crea gratuit pe situl oficial Mojang. După crearea contului va trebui să vă logați pe site și să accesați secțiunea Redeem Gift Code or Prepaid Card. În secțiunea respectivă veți introduce codul (CD-Key-ul) primit în urma finalizării comenzii și veți apăsa butonul Redeem. Tot ce rămâne este să vă alegeți un nume de profil, să descărcați și instalați jocul. Astfel, vă veți putea bucura de beneficiile oferite de deținerea unui cont Premium.

Galerie de imagini pentru acest produs

Minecraft se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Minecraft

Minecraft

Dată lansare

18 Noiembrie 2011

Platformă

Android Linux Mac PC PS Vita PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Arcade

Producator

Mojang AB

3 recenzii pentru Minecraft

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Super joc !Instalare usoara ,cont premium si asta in doar cateva ore de la comanda .Multumesc digital games !
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    In ultimile zile am inebunit Youtubu cu Minecraft. L-am cumparat de aici si am primit codul in cateva minute. Am reusit sa activez contul si sunt Premium. E timpul sa colectez diamante.
  3. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Pot sa spun ca ma asteptam la mai multe, doar e un fenomen, dar asta tine de mine evident. Felicitari digital games pentru promptitudine.

Revizuiți “Minecraft”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.